Jetta CLEARY widział ktoś?
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Jetta CLEARY widział ktoś?
Witam. Mam takie pytanie? Czy widział ktoś kiedyś lampy przednie do jetty ale CLEAR'y? Bo ja jak na razie się nie spotkałem. A chciał bym wsadzić do mojego gofera. Widziałem soczewki na allegro ale cena 600zł?! Po za tym nie podobają mi się za bardzo. Mam już zwykłe, ale mam problem z lewą lampą bo jest trochę zabrudzona. A może ktoś wie jak ją umyć bez rozklejania? Tak żeby nie zostały krople wody na kloszu i odbłysku? A jak już rozklejać to jak i czym potem skleić? Pozdrawiam.
<b>Czy bierzesz tego VW do swojego garażu i będziesz go pieścił i dbał by nigdy oleju mu nie zabrakło? Tak biorę!</b>
tylko to co mowisz cyzli in.pro nic innego nie ma bodajrze
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
woda destylowana i styropian
styropian rodrabniasz na kuleczki, wlewasz troche wody destylowanej(nie zostawia osadu jak wysycha) i wsypujesz kulki, mieszasz wylewasz, powtarzasz ze 3 razy (lub wiecej wedle uznania) tak zeby na koncu to co wylewasz bylo juz wmiare czyste, lampe zostawic do wyschniecia i to wszystko
styropian rodrabniasz na kuleczki, wlewasz troche wody destylowanej(nie zostawia osadu jak wysycha) i wsypujesz kulki, mieszasz wylewasz, powtarzasz ze 3 razy (lub wiecej wedle uznania) tak zeby na koncu to co wylewasz bylo juz wmiare czyste, lampe zostawic do wyschniecia i to wszystko
.:.:.:.:.:.:.
wow jaki patent Ciekawe czy sprawdzonyGrzesTM pisze:woda destylowana i styropian