Witam!!!
Posiadam Golfa IV 1.9 TDI 90KM 98r. Mam zamiar zmienic sobie zegary na zegary z bory sport;), mam kilka pytan do tych ktorzy to robili, w moim golfie nie mam MFA na liczniku i nie wskazuje mi np spalania itp, itd. Jeżeli kupie zegary z tym wyswietlaczem czy jest jakas mozliwosc podłączenia tego wyswietlacza??? I czy nie ma wiekszych problemów z wymiana tego licznika?
Z góry dziekuję za pomoc!!!
zmiana zegarów;)
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
DenisTDI przeczytaj sobie dokładnie ten temat: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=160485
Wszystko zostało w nim zawarte..
A na przyszłość użyj SZUKAJKI
Wszystko zostało w nim zawarte..
A na przyszłość użyj SZUKAJKI
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
Truckman masz na dorzucenie tego adaptera CAN?truckman pisze:DenisTDI, nie ma problemów tylko na taką zabawę to tysiaczek nie wystarczy![]()
Bo bardziej profi byłoby pobawienie się w przerzucenie całej instalacji CAN z nowszego auta

. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .