ktos sie orientuje ile moze kosztowac malowanie listw i orginalnych dokladek zderzakow w kolor nadwozia??
i przy okazji jaka grubosc dystansow zalozyc na 17 calowe kola zeby sie nie chowaly tak w nadkolach? szerokosc to bodajze 7 lub 7,5
pozdrawiam
malowanie listw i dokladek mk4
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
malowanie listw i dokladek mk4
18" totalne minimum...
Moje oczko w głowie
MK4: viewtopic.php?f=89&t=318940" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje oczko w głowie

Było nie raz i o jednym i o drugim..lukanek90 pisze:ktos sie orientuje ile moze kosztowac malowanie listw i orginalnych dokladek zderzakow w kolor nadwozia??
i przy okazji jaka grubosc dystansow zalozyc na 17 calowe kola zeby sie nie chowaly tak w nadkolach? szerokosc to bodajze 7 lub 7,5
Poszukałbyś troszkę

[ Dodano: 09 Lut 2010 20:30 ]
Podpowiem, że m.in. Showtime i Truckman u siebie sami lakierowali i jeszcze kilka osób..
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
sorki
o dystansach znalazlem ale o malowaniu nie moge
moze orientujesz sie ile to moze kosztowac??

18" totalne minimum...
Moje oczko w głowie
Moje oczko w głowie

UUU TO SPORO. MYSLALEM ZE JEDNAK TROCHE MNIEJ BEDZIE. DZIEKI ZA ODPOWIEDZ
18" totalne minimum...
Moje oczko w głowie
Moje oczko w głowie

Chyba, że zrobisz sam, to wyjdzie Ci dorobienie lakieru pod kolor, materiały typu papier ścierny i podkład, no i własna robociznalukanek90 pisze:UUU TO SPORO. MYSLALEM ZE JEDNAK TROCHE MNIEJ BEDZIE. DZIEKI ZA ODPOWIEDZ

Tak jak pisałem, uderz do Showtim'a czy Truckman'a to może coś Ci podpowiedzą. Lakierowanie tych elementów "na mieście" to dość spory koszt.
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .