zmiana frontu
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
zmiana frontu
witam ostatnio miałem mała kolizje
Wiec mysle o zmianie frontu
Chciałbym zrobic zderzak na gładko i mam klika pytan
1 W jaki sposob zrobic zderzak czy usunac tylko blendy i rejestracje zostawic u gory czy to miejsce na rejestracje tez zaspawać i przenieść ją na doł ..i czy zostawic te dolne kratki czy je zaspawac
2. czy te lampki ktore sa na tej aukcji http://www.allegro.pl/item859980441_ref ... n_pro.html to orginał in pro i czy sa warte ceny chyba ze macie inne propozycje oczywiscie z kierunkiem w lampie
3 i co myslicie o masce i dachu na czarno czy zostawic tak jak jest w kolorze
czekam na podpowiedzi i propozycje ...
A to zdjecie auta przed kolizja
Zrobiłem na szybko mały vt
bez lampek ale chodzi o zderzak
teraz co do drugiej opcji z tablica na dole gore zerzaka bedzie pewnie trzeba malowac
struktura???
Wiec mysle o zmianie frontu
Chciałbym zrobic zderzak na gładko i mam klika pytan
1 W jaki sposob zrobic zderzak czy usunac tylko blendy i rejestracje zostawic u gory czy to miejsce na rejestracje tez zaspawać i przenieść ją na doł ..i czy zostawic te dolne kratki czy je zaspawac
2. czy te lampki ktore sa na tej aukcji http://www.allegro.pl/item859980441_ref ... n_pro.html to orginał in pro i czy sa warte ceny chyba ze macie inne propozycje oczywiscie z kierunkiem w lampie
3 i co myslicie o masce i dachu na czarno czy zostawic tak jak jest w kolorze
czekam na podpowiedzi i propozycje ...
A to zdjecie auta przed kolizja
Zrobiłem na szybko mały vt
bez lampek ale chodzi o zderzak
teraz co do drugiej opcji z tablica na dole gore zerzaka bedzie pewnie trzeba malowac
struktura???
Ostatnio zmieniony ndz lut 07, 2010 16:03 przez greko, łącznie zmieniany 4 razy.
- Marcin_ko7
- Użytkownik
1. Sam sie zastanawiałem nad zaspawaniem tych kratek na dole i mysle ze to ładnie by wygladało... Niestety przed oddaniem auta do lakiernika nie miałem na to czasu i tego nie zrobiłem... Czego bardzo teraz załuje... Wygladałoby to bardzo oryginalnie...
2. Miałem in pro tyle ze wersje silver i te wygladaja tak samo wiec pewnie sa to ori.
Cena bardzo przyzwiota, a zwarzywszy na to ze to black to nawet bardzo przyzwoita.
3. U siebie pomalowałem dach na czarno bo znalazłem foto na necie ktore mi sie spodobało. Ale w tym kolorze nie widziałem zadnego auta z czarnym dachem.
Nie malowałem maski na czarno bo uwazam ze wypadało by równiez tylnia klape pomalowac... Zrob sobie VT i wtedy zobaczysz.
To moje zdanie... Zrobisz jak wg Ciebie bedzie dobrze...
2. Miałem in pro tyle ze wersje silver i te wygladaja tak samo wiec pewnie sa to ori.
Cena bardzo przyzwiota, a zwarzywszy na to ze to black to nawet bardzo przyzwoita.
3. U siebie pomalowałem dach na czarno bo znalazłem foto na necie ktore mi sie spodobało. Ale w tym kolorze nie widziałem zadnego auta z czarnym dachem.
Nie malowałem maski na czarno bo uwazam ze wypadało by równiez tylnia klape pomalowac... Zrob sobie VT i wtedy zobaczysz.
To moje zdanie... Zrobisz jak wg Ciebie bedzie dobrze...
pewnie i trzeba, bo fabrycznie to tam sa chyba postojowki?Shmatan pisze:A kierunki w in pro mimo wszystko nie trzeba robić?
Poza tym osobiscie to nie widza mi sie kierunku w tych miejcach, poniewaz sa bardzo slabo widoczne na wlaczonych swiatlach mijania, a 2 tych swiatelek chyba nie mozesz przerobic na kierunki bo nie bedziesz mial pozycji...
Chyba, ze domontujesz pozycje gdzies w lampie, ale to juz taka samorobka i diagnosta moze (ale nie musi) sie czepiac.
- Marcin_ko7
- Użytkownik