kubły RECARO - czerwony napis
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- lluukkaasss
- Gadatliwa bestia
Takie same miałem u siebie w MK3 GTI różniły się tylko zagłówkami - bo te z fotki podchodzą pod Vento itp ... więc mi nie mów ,że nie z MK3 - skoro z salonu nówka MK3 była.Yuri pisze:Haki sorry ale bzdury gadasz. To są Recaro pakowane do Mk3. Zobacz sobie na Allegro któregokolwiek GTI Edition, że są takie same (inne kolory i wzór tapicerki). A te co wkleiłeś na 1000000% nie pochodzą z Mk3.
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
A to Mk3 miałeś nówkę z salonu? W sensie Ty ją kupowałeś czy poprzedni właściciel się zarzekał, że to "salonówa'?
Ostatnio zmieniony czw sty 14, 2010 23:01 przez Yuri, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam.
Kolego a nie lepiej ci rozebrac fotel i dac material z fotela do wyszywania komputerowego- ja jak szylem tapicerke to zaplacilem za wyszycie 2 napisow chyba 50 pln. podasz im wymiary, rysunek sciagniesz z netu i elegancko ci wyszyja- bedzie jak ori.
pozdro i powodzonka
Kolego a nie lepiej ci rozebrac fotel i dac material z fotela do wyszywania komputerowego- ja jak szylem tapicerke to zaplacilem za wyszycie 2 napisow chyba 50 pln. podasz im wymiary, rysunek sciagniesz z netu i elegancko ci wyszyja- bedzie jak ori.
pozdro i powodzonka
Ostatnio zmieniony czw sty 14, 2010 23:09 przez kuchosz, łącznie zmieniany 1 raz.
Haki pisze:Takie same miałem u siebie w MK3 GTI różniły się tylko zagłówkami - bo te z fotki podchodzą pod Vento itp ... więc mi nie mów ,że nie z MK3 - skoro z salonu nówka MK3 była.Yuri pisze:Haki sorry ale bzdury gadasz. To są Recaro pakowane do Mk3. Zobacz sobie na Allegro któregokolwiek GTI Edition, że są takie same (inne kolory i wzór tapicerki). A te co wkleiłeś na 1000000% nie pochodzą z Mk3.
haki 2 razy napisales w tym temacie i 2 razy glupoty... po 1 oczywiscie ze te co kolega pyta to recaro mk3 a to co ty dales to oczywiscie ze to ie recaro z mk3.a vento nigdy nie mialo recaro! wiec nie mow do innych ze sie nie znaja bo pleciesz androny...
a tu masz juz z napisem
http://www.allegro.pl/item883158586_gol ... mplet.html
Ostatnio zmieniony czw sty 14, 2010 23:11 przez MAPET, łącznie zmieniany 1 raz.
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Chłopaki mi chodziło o same zagłówki ,że nie z MK3 a bardziej jak z Vento ... wyglądały ...Yuri pisze:Dokładnie.MAPET pisze:a vento nigdy nie mialo recaro!
MK3 - było kupione jako nówka z salonu w Hannoverze w roku 93/94
Co do problemu - to już odpisaliście koledze , a ja nie zamierzam się przecież sprzeczać i stawiać uparcie na swoim .. takie miałem u siebie .. i tyle.
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google