jaka farba pomalowac na czarno srodki felg i czy na czarna dawac jeszcze bezbarwny clar
prosze o jakies pomysly co do farb i ewentualnie mozliwosci modyfikacji tych felg?? moze ktos jakos inaczej widzial by te kółka odpicowane
Nie wiedziałem jaki masz kolor golfika więc zrobiłem trochę za jasne, ale mnie się podobają środki pod kolor a rant w polerkę jak na zdjęciu nr 1, albo czarny środek jak na zdjęciu nr 2
no nawet ladnie ci to wyszlo hmm poczekam na dalsze propozycje ale narazie przemawia przezemnie czarny i to chyba polysk. pytanie tylko jakie farby jakiej firmy dobrac zeby bylo ladnie i solidnie sie trzymalo
ja mam borbet t ramiona w kolorze auta ciemny granat i ranty 7,5" wypolerowane na lustro i wygląda zajebiście na aucie...taki ciemny cichy typ http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=812544798 ps. to nie zachęta ani reklama do kupna felg... takze poleruj ranty w zime robota w sam raz sam zrobisz spokojnie na forum jest porada
Ostatnio zmieniony śr lis 25, 2009 00:34 przez damiano_mo, łącznie zmieniany 2 razy.