Hella Black Magic Czy Hella Crazy Colors (Red)
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Hella Black Magic Czy Hella Crazy Colors (Red)
Jak myślicie jakie lampki lepiej będą pasować do mojej fury ?? bo ja już nie wiem sam jakie. I jedne i drugie mi sie podobają
Foto podglądowe :
Foto podglądowe :
Zdecydowanie HBM! Dla laika te lampy nie będą się niczym różnić od seryjnych, ale wprawne oko je dostrzeże i popatrzy z podziwem hehe. Poza tym HBM chyba łatwiej wyrwać niż HCCRed.
Masz ciemne auto, więc HBM. Ja długo się wahałem, ale jak założyłem lampy na auto, to uśmiech od ucha do ucha
[ Dodano: 17 Lis 2009 21:56 ]
BTW, te fotki to VT czy masz na stanie oba komplety?
Masz ciemne auto, więc HBM. Ja długo się wahałem, ale jak założyłem lampy na auto, to uśmiech od ucha do ucha
[ Dodano: 17 Lis 2009 21:56 ]
BTW, te fotki to VT czy masz na stanie oba komplety?
- Sebas1901
- VW über alles
- Kontakt:
hmmm czsrwone paski na zderzakach i HCC według mnie bardzo fajnie, black też fajnie ale zdecydowanie bardzo oklepane już wsród golfiarzy, ja bym postawił na HCC mimo że sam zamierzam kpić HBM ale mój to typowy,, smołowóz" pozdro
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=270600][size=167]Mój GOLF CABRIO[/size][/url]
zapraszam:)
zapraszam:)
- przemek130
- Ma gadane
- Kontakt:
na razie na auto zawitały crazy i powiem tyle ze mi sie podoba i w HBM i w HCC wiec jeszcze nie wiem na jakich auto zostanie albo poprostu miesiąc będą HCC a miesiąc HBM zdjęcia dodam gdzieś za 2 godz to zobaczycie sami
Ostatnio zmieniony śr lis 18, 2009 17:12 przez BialyUst, łącznie zmieniany 1 raz.