Demontaż znaczka na klapie ???
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
-
- Nowicjusz
Demontaż znaczka na klapie ???
Jak zdemontowac tylni zmnaczek, jak jest przymocowany. Trzeba rozbierac klape od srodka ???
Ostatnio zmieniony pt lis 13, 2009 14:19 przez Mariusz791006, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowicjusz
- Tomek gd
- Forum Master
- Auto: passat b6
- Kontakt:
zle czy dobrze wyglada to kwestia gustu, ale czemu nikt koledze nie napisal ze w mk4 po zdjeciu znaczka w klapie zostaje wglebienie ktore wyglada BARDZO ZLE i trzeba to zaspawac a potem pomalowac cala klape.
2 zdjecie na tej aukcji (wkleil w glebienie jakiegos badziewskiego smoczka)
http://www.allegro.pl/item807693228_bar ... eniem.html
2 zdjecie na tej aukcji (wkleil w glebienie jakiegos badziewskiego smoczka)
http://www.allegro.pl/item807693228_bar ... eniem.html
Ostatnio zmieniony śr lis 11, 2009 15:41 przez Tomek gd, łącznie zmieniany 1 raz.
znaczek najlepiej jest podważyć ostrym nożem i ciąć dwustronną taśmę samoprzylepną - jest dość gruba bo ma chyba ze 1 mm - tak samo jak i pozostałe oznaczenia na tylnej klapie, ja odciąłem nożem bo odcinanie żyłką wędkarską to jest jak xxxxxxx...nie się z ciastem chińskimi pałeczkami. Może to nie wygląda estetycznie (do dziś mam puste miejsce... ale kto by się przejmował takimi pierdołami), jak będę miał ochotę to sobie skombinuję fajny świeżutki znaczek a teraz to mam inne zmartwienia.
Ostatnio zmieniony pt lis 13, 2009 14:18 przez Sztomel, łącznie zmieniany 1 raz.
- Maximus-83
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
nie nożem .. najlepiej czym cienkim plastikowym i lekko podgrzać... nożem może4sz porysować lakier... później resztę kleju zmyj benzyną ekstrakcyjną tylko nie nitrem bo zmatowieje.. na koniec przeleć to miejsce lakieru jakimś mleczkiem do lakieru i będzie super;) nie możesz też za dużo podgrzać w ogolę to ja zazwyczaj to zawsze na zimno robiłem i nic też się nie działo tylko no idzie sie troszkę namachać