Lampy tylne do Golfa IV HB
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Lampy tylne do Golfa IV HB
Witam!
Moglibyście mi zaproponować tylne lampy do mojego golfa? jakie by były najlepsze hmm...?
oto zdjecia furki
Moglibyście mi zaproponować tylne lampy do mojego golfa? jakie by były najlepsze hmm...?
oto zdjecia furki
Ostatnio zmieniony czw lis 12, 2009 20:47 przez cortezo, łącznie zmieniany 1 raz.
Hella black magic z malowaniem znaczków na czarno
Chyba że czerń to nie Twój kierunek - wtedy np. "USik" - do tego listwy pod kolor nadwozia i jest miód
lub wersja troche tańsza - biały kierunek
.
Nie polecam wynalazków led/sonar/depo/klar tuning czy inne lexusy - co hella to hella ew. jeszcze inpro
ale to już daje troche odpustem
Chyba że czerń to nie Twój kierunek - wtedy np. "USik" - do tego listwy pod kolor nadwozia i jest miód
lub wersja troche tańsza - biały kierunek
.
Nie polecam wynalazków led/sonar/depo/klar tuning czy inne lexusy - co hella to hella ew. jeszcze inpro
ale to już daje troche odpustem
Ostatnio zmieniony czw lis 12, 2009 21:04 przez Shmatan, łącznie zmieniany 2 razy.
A może clear red white? Kolega TrenerOpole ma takie.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=188589&start=0
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=188589&start=0
właśnie też myślałem nad Hella Black Magic ale nie wiem jak to bedzie sie komponowało z srebrnym ...
viewtopic.php?f=89&t=349044 Moje MK4
Jak dla mnie agro wszystkie tuningowane matizy i lanosy jeżdża na takichZozol pisze:clear red white
cortezo, u mnie masz na zielonym - też jasny lakier. Moim zdaniem wygląda dobrze.
Tutaj masz ori czarno-czerwone (btw. to jest lepsza alternatywa dla red white) http://a390.ac-images.myspacecdn.com/im ... c5cd15.jpg
black magic możesz sobie z nich wyobrazić
EDIT: poszukałem, popatrzyłem, masz black magice na srebrze
Ostatnio zmieniony czw lis 12, 2009 22:42 przez Shmatan, łącznie zmieniany 1 raz.
no i moim zdaniem bardzo pasuja lepiej niz w czanym golfie i chyba je wezme co inni sądzą o tym?
viewtopic.php?f=89&t=349044 Moje MK4
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
magic color red to troche gorsza wersja klasycznych dymionych ~~ cały plastikowy tuning przerzucił się jakiś czas temu na tego typu lampy (jasno, czerwono/biało, klar) więc kojarzą mi się one z calibra/vectra team no ale kto co lubi - jak napisał kolega ronar, hbm to klasa, a bardziej klasyka
cortezo, jak coś to wisi komplet przednich hella black za 500zl na allegro no i kierunki możesz zmienić odrazu z tylnymi lampami, bo ja swoje kupiłem za majątek w wysokości 35zł ~~
cortezo, jak coś to wisi komplet przednich hella black za 500zl na allegro no i kierunki możesz zmienić odrazu z tylnymi lampami, bo ja swoje kupiłem za majątek w wysokości 35zł ~~
- Maximus-83
- Gadatliwa bestia
- Kontakt: