Gril do golfa II
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Gril do golfa II
Witajcie. Nadszedł czas na zmianę mojego grila, w którym zostały może 2 całe zaczepy, a reszta to drut Mianowicie poszukuje grila na 4 lampy z czerwonym paskiem i miejscem na znaczek(słyszałem ze znaczek można przełożyć). Będąc w sklepie sprzedawca powiedział mi, że jest kilka rodzi takich atrap, a różnią się one różna średnicą lamp środkowych. Wiadomo, chyba jak każdy chce zaoszczędzic kase i nie jest mi potrzebny dodatkowy komplet reflektorów, poprostu potrzebuję sam plastik pasujący do tego co mam. Co do tego doszło, grile które mi oferował były przynajmniej jak dla mnie ze słabej jakości plastiku i o strasznie płowym czerwonym kolorze paska. Tak więc tu pytanie do was, jak to jest z tymi środkowymi lampami, może jesteście w stanie zaproponować mi jakiś dobrej jakości gril, który spełniałby moje oczekiwania? A i jeszcze jedno, jakiś czas temu obiło mi się o uszy jak plastik o oznaczeniu ABS, niby jakiś bardziej wytrzymały, wiadomo wam coś o tym ?
mhh pierwsze słysze zeby te małe lapmy ( długie) miały różne średnice... ale pewien nie jestem nie bede sie upierał. A co do grilla, jesli chcesz miec dobry to kup Ori na 4 lampy. Na pewno ktoś na forum bedzie miał w dobrej cenie. A jeśli nie to zostaje Ci ASO ale zupełnie nie mam pojecia ile moze kosztować oryginał w salonie
baloon21, nie licząc atrap tuningowych na np 4 duże lampy to średnice wewnętrzynch małych lamp byly co najmniej dwie, tzw włoskie (mniejsze) i ori (nieco większe). najpopularniejsze są ori i takich szukaj, nawet na forum znajdziew dobrej cenie.
Podpis uległ awarii spróbuj później :)
Podpis uzyskał aprobatę YGD i może być umieszczany.
Podpis uzyskał aprobatę YGD i może być umieszczany.
- marcinek84
- Forum Master
- Kontakt:
191853653F01C OSLONA CHLODNICY 291,36 zł tyle kosztuje gril na 4 lampy w czerni satynowej koło lublina w ASO Danelczyk
Ostatnio zmieniony pt paź 30, 2009 21:54 przez marcinek84, łącznie zmieniany 1 raz.
Pierwsza PNka na BLOSie?
mój golfik viewtopic.php?f=87&t=278186" onclick="window.open(this.href);return false;
galeria fotosika http://marcinek0584.fotosik.pl/albumy/559660.html" onclick="window.open(this.href);return false;
mój golfik viewtopic.php?f=87&t=278186" onclick="window.open(this.href);return false;
galeria fotosika http://marcinek0584.fotosik.pl/albumy/559660.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- kraja87
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
tu pewnie nie chodziło o rozmiar lamp środkowych, a o rozstaw mocowań. Przy wąskim żeberku chyba były inne mocowania. A poza tym wszystkie lampy są takie same nie było mniejszych ani większych.baloon21 pisze:kilka rodzi takich atrap
Na twoim miejscu poszukałbym ori atrapy zwykłej, a pasek zrobił sam w takim odcieniu koloru jaki ci pasuje )
Golf sprzedany, ale w planie powrót do VW :) Chwilowo Mondeo kombi w dieselku :)
Gril do golfa II
Panowie, a jest zależność między grillem, a osłonami chłodnicy tymi bocznymi gumowymi? bo znalazłem po dwa nr w etce do wersji cl i gti, a w gti chyba były grile na 4 lampy czyli osłony się roznia?
EDIT. Chyba, że te osłony chłodnicy różnią się w zależności od zderzaka szeroki czy wąski?
EDIT. Chyba, że te osłony chłodnicy różnią się w zależności od zderzaka szeroki czy wąski?
Założyłeś temat z problemem swojego auta i ktoś Ci pomógł? Czuj się zobowiązany napisać co było przyczyną problemu i w jaki sposób go rozwiązałeś!