[mk3] Pasek szachownicy na masce
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- Firestone
- Nowicjusz
- Kontakt:
[mk3] Pasek szachownicy na masce
Witam! Planuję zrobić coś takiego. Tutaj mała wizualizacja w Photoshopie:
co o tym sądzicie Do tego na następny sezon felgi byłby białe
co o tym sądzicie Do tego na następny sezon felgi byłby białe
-
- Użytkownik
Firestone, zdania mogą być napewno podzielone i będą, ale ja bym takiego czegoś nie robił lepiej sobie lampki pomaluj na czarno
porada Mapeta.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=45267
porada Mapeta.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=45267
- Firestone
- Nowicjusz
- Kontakt:
ponaklejać a jak sie spodoba to pomalowaćViriss pisze:Masz zamiar to wymalowac czy ponaklejac ?
to też ale narazie szukam lakieru odpowiedniego, takie lampki ma każdy a ja chciałbym coś wyróżniającegolepiej sobie lampki pomaluj na czarno
[ Dodano: 17 Sie 2009 19:45 ]
jeszcze jedna sprawa
jaką folie kupić, mat czy połysk ?
[ Dodano: 18 Sie 2009 17:27 ]
Potrzebuję pilną odpowiedź
zrobić pasek z dwóch większych czy trzech mniejszych kwadratów
Ostatnio zmieniony pn sie 17, 2009 09:48 przez Firestone, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowicjusz
- kraja87
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
ja bym robił bo fajnie się będzie prezentować i właśnie miałem ci powiedzieć że zamiast dwóch zrobiłbym z trzech kwadracików
A co do lampek jak chcesz coś orginalnego niż zwykłe czarne, to bym zrobił na czarno ale z jakimś czerwonym akcentem. Np zrobić na czerwono obwódkę św. długich Myślę że by7 się fanie prezentowało i zgrywało z paskiem na zderzaku
A co do lampek jak chcesz coś orginalnego niż zwykłe czarne, to bym zrobił na czarno ale z jakimś czerwonym akcentem. Np zrobić na czerwono obwódkę św. długich Myślę że by7 się fanie prezentowało i zgrywało z paskiem na zderzaku
Golf sprzedany, ale w planie powrót do VW :) Chwilowo Mondeo kombi w dieselku :)