[AllVW] ile kosztuje malowanie grilla ?
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
[AllVW] ile kosztuje malowanie grilla ?
Siemka, czy ktoś z forumowiczów wie ile może kosztowac malowanie grilla no label. Bo mam zajawkę na niego i przed zakupem chcce wiedziec czy to opłacalne.
Ostatnio zmieniony ndz sie 09, 2009 21:00 przez Piaseczeq, łącznie zmieniany 1 raz.
Ewentualnie dobierz sobie kolor i sam polakieruj.
Koszt puszki dobranego lakieru - ok. 35zł, do tego podkład - ok. 20zł, a reszta to własna inwencja twórcza
Koszt puszki dobranego lakieru - ok. 35zł, do tego podkład - ok. 20zł, a reszta to własna inwencja twórcza
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
poważnie piszesz?? nie znam sie na tym więc nie chciałbym w mieszalni pośmiewiska z siebie zrobićmiqs pisze:Niech ci nabiją w sprej i po krzyku
Moja Lalka
viewtopic.php?f=91&t=457579&p=5511261#p5511261
V.A.G. PUŁTUSK I WYSZKÓW
viewtopic.php?f=45&t=364001&start=1246
V.A.G. PUŁTUSK I WYSZKÓW
chesz meic raz a dobrze daj do lakiernika!
sadze ze jak wezmei max 100zl jak mu to zmatowisz i przygotujesz to wsio.... spray nigdy nie rozbi takiego polysku jak z pistoletu bo masz zupelnie inne cisnienie nanoszenia.... ja bym se spray darowal...
sadze ze jak wezmei max 100zl jak mu to zmatowisz i przygotujesz to wsio.... spray nigdy nie rozbi takiego polysku jak z pistoletu bo masz zupelnie inne cisnienie nanoszenia.... ja bym se spray darowal...
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
no ale jak masz delikatny odprysk albo ryske i mieć taki spray to można ładnie to sobie zrobić bez wizyty u lakiernika, chyba że będą duze różnice??MAPET pisze:spray nigdy nie rozbi takiego polysku jak z pistoletu bo masz zupelnie inne cisnienie nanoszenia.... ja bym se spray darowal...
Moja Lalka
V.A.G. PUŁTUSK I WYSZKÓW
V.A.G. PUŁTUSK I WYSZKÓW
czy ladnie to pojecie wzgledne ja maluje i pistoletem i nie raz sprayem i roznica diametralnaPiotrTDI pisze:no ale jak masz delikatny odprysk albo ryske i mieć taki spray to można ładnie to sobie zrobić bez wizyty u lakiernika, chyba że będą duze różnice??
http://www.mapet-TUNING.com
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
nie dużo chce !Piaseczeq pisze:chce 200 za wszystko,
ja bym sie zastanowił poważnie czy za tyle sie w to w ogóle bawić.... jak podliczysz wszystko to Ci wyjdzie zarobku 50zł a roboty spoko ze 2 dni....
osobiście choć lakiernikiem sie nazwać nie mogę. 2x lusterka i grill jeśli przyniesiesz w ręce odkręcone to za 300 bym zrobił...
. spray to qpa wiem bo miałem z tym do czynienie za 2 razy i nie ma co porównywać do lakierowania pistoletem... choć takie małe powierzchnie jak lusterka czy grill da sie zrobić poprawnie.... tylko 3a jeszcze wiedzieć jak...PiotrTDI pisze:i mieć taki spray to można ładnie to sobie zrobić bez wizyty u lakiernika, chyba że będą duze różnice??
MAPET pisze:czy ladnie to pojecie wzgledne ja maluje i pistoletem i nie raz sprayem i roznica diametralna
wiem że to nie to co pistolet ale mi nie chodzi o malowanie jakis powierzczhni typu lusterka czy grill, chodzi mi o pomalowanie odprysków 1mmx1mm np na masce czy rogu drzwi, tzn obkleic wszystko wokolo zeby został tylko ten malutki odprysk bo to nieładnie wygląda i do tego zmierzam. chyba się nie zrozumieliśmy do końcaTo_mas pisze:. spray to qpa wiem bo miałem z tym do czynienie za 2 razy i nie ma co porównywać do lakierowania pistoletem... choć takie małe powierzchnie jak lusterka czy grill da sie zrobić poprawnie.... tylko 3a jeszcze wiedzieć jak...
Moja Lalka
V.A.G. PUŁTUSK I WYSZKÓW
V.A.G. PUŁTUSK I WYSZKÓW