[MK3] Co z nim zrobic...?
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
[MK3] Co z nim zrobic...?
Witam pol roku temu kupilem swojego mk3, niedawno postanowilem cos w nim zmienic i teraz mam same dylematy. Pierwszy z nich to grill, pododba mi sie taki nie wiem czy bedize pasowal.
gril
lampy plus kierunowskazy
lampy przednie
kierunkowskazy
jakie lampy na tyl ? nie bedzie znaczka i wycieraczki.
przeciemnic wszystkie szybki czy tylko tyl i jaka folia, mysle nad najjasniejsza.
a to moja padlina
1
2
3
a i czy malowac przedni zderzak caly w kolor czy tylko ta srodkowa czesc zderzaka, hohej (nie widoczny na zdjeciu ale jest juz) i ta gorna czesc zostawic cala?
to samo tyczy tylu
gril
lampy plus kierunowskazy
lampy przednie
kierunkowskazy
jakie lampy na tyl ? nie bedzie znaczka i wycieraczki.
przeciemnic wszystkie szybki czy tylko tyl i jaka folia, mysle nad najjasniejsza.
a to moja padlina
1
2
3
a i czy malowac przedni zderzak caly w kolor czy tylko ta srodkowa czesc zderzaka, hohej (nie widoczny na zdjeciu ale jest juz) i ta gorna czesc zostawic cala?
to samo tyczy tylu
Ostatnio zmieniony pn sie 03, 2009 23:01 przez mattowy, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: [MK3] Co z nim zrobic...?
Nieeee... poszukaj takiego podobnego do ori, tylko bez znaczka.mattowy pisze:grill, pododba mi sie taki nie wiem czy bedize pasowal.
Może być.mattowy pisze:lampy plus kierunowskazy
Te co masz. Nie zmieniaj.mattowy pisze:jakie lampy na tyl ?
Dobrzeeemattowy pisze:nie bedzie znaczka i wycieraczki.
Najjaśniejsza na wszystkie. Licz się ze zdrapywaniem jeśli policja się przyczepi, ale myślę, że gra warta świeczki. Wszystkie albo żadna.mattowy pisze:przeciemnic wszystkie szybki czy tylko tyl i jaka folia, mysle nad najjasniejsza.
Ten zestaw mi się podoba. Jednak dużo lepiej prezentowałby się na glebiemattowy pisze:a co myslisz o alu bo sam juz nie wiem czy zostawic czuy szukac dalej (patrz pierwsze zdjecie)
azev 16 opony 225/45
Zderzaki nie całe w kolor, tylko częściowo. Klamki w kolor? To mogłaby być przesada - osobiście, nie mam zdania.mattowy pisze:i co z tymi zderzakami
a i klamki malowac w kolor?
- Gruby_malbork
- Forum Master
- Kontakt:
Gdyby to było moje autko to napewno nie taki grill, jedyne na 2 żeberka, nawet ostatnio na allegro widziałem pod Twój kolor do tego popatrz jakie lampki ma MAPET u siebie w sklepie, szczególnie zwroć uwage na te a'la R32 kierunki ok no i przedewszyskim
Moja Lalka
viewtopic.php?f=91&t=457579&p=5511261#p5511261
V.A.G. PUŁTUSK I WYSZKÓW
viewtopic.php?f=45&t=364001&start=1246
V.A.G. PUŁTUSK I WYSZKÓW
golf mk3
jeszcze miesiac temu mialem golfa gti 2.0 8v 116 KM i nic wnim nie zmienilem bo mi sie podobaja oryginalne samochody.gdybym byl toba zmienilbym lampy przednie i tylne zostawil dwutonowe zderzaki i oryginalne ramki na blotnikach z progami zalozyl oryginalna listwe spoiler pod przedni od VR6 GTI pomysl o grillu od GTI VR6 ktory jest malowany pod color i pozwoli ci zalozyc GT znaczek zawsze chcialem sobie przyciemnic szyby zrob to.powiem ci tylko ze jesli stuningujesz swoj samochod za bardzo odbiegajac od oryginalu mozesz tego pozniej zalowac jak ja.zrobilem tak z samochodem ktory mialem przed GTI dlatego tez nic w jego estetyce nic nie zmienilem.wsadzilem neony pod spod (fajna zabawa diody wnogach (czerwone) pedala sparco fajna muza SONY radio i subwoofer 1200W ramki na zegary zmienilem podswietlanie licznika na bialo i czerwono.w dzien samochod wygladal 100% oryginalnie. ale sam musisz wybrac
pozdrowienia
grill jest fatalny bierz normalny bez znaczka!
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
chodzi ci o takie ?PiotrTDI pisze:Gdyby to było moje autko to napewno nie taki grill, jedyne na 2 żeberka, nawet ostatnio na allegro widziałem pod Twój kolor do tego popatrz jakie lampki ma MAPET u siebie w sklepie, szczególnie zwroć uwage na te a'la R32 kierunki ok no i przedewszyskim
1
2
mapet taki grill?
3
listwy progowe wlasnie zamowilem. hokej szeroki od gti jux zamontowany, a z gleba jest problem nie wiem jakie sprezyny kupic bo mam balony 16/225/45 i nie wiem czy jak go obnize nie bedzie ocierac.
Dylemat jeszcze jest z szybami ciemne czy jasne ?
mattowy, 2 tylko nie wiem czy jasne nie klawsze ale to już "Twoj cyrk i Twoje malpy"
załóź gwint i opuścisz tak żeby nie obcieralo ;Dmattowy pisze:z gleba jest problem nie wiem jakie sprezyny kupic bo mam balony 16/225/45 i nie wiem czy jak go obnize nie bedzie ocierac.
tu jest ciężka sprawa bo nie każdemu to się podoba, jedni wolą przyciemnione a inni nie, tylko jedna sprawa jak przyciemniać to wszystkie (bez czołowej oczywiście)mattowy pisze:Dylemat jeszcze jest z szybami ciemne czy jasne ?
Ostatnio zmieniony śr sie 05, 2009 15:30 przez PiotrTDI, łącznie zmieniany 1 raz.
Moja Lalka
V.A.G. PUŁTUSK I WYSZKÓW
V.A.G. PUŁTUSK I WYSZKÓW
no ja kupiłem gwint MTS który nie jest drogi i zadowolony jestem, co prawda nie jest to samo co markowe ale zadowolony jestem bardzo jest nosko i twardo ale nie jakoś że jezdźić nie można
Moja Lalka
V.A.G. PUŁTUSK I WYSZKÓW
V.A.G. PUŁTUSK I WYSZKÓW