Witam!
Mam w golfie niestety licznik z zegarkiem(brak obrotomierza )i przyszła mi taka mysl żeby zamias kupywać nowy czy można by np. w miejsce tam gdzie tarcza zegarka przełozyć obrotomierz.Pasowało by to?wszystko by dobrze funkcjonowało moze juz ktoś coś takiego robił bardzo prosze o pomoc pozdrawiam.
[MK3]Przeróbka zegarów czy sie da?
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- Gruby_malbork
- Forum Master
- Kontakt:
GoBoss_malbork, JOHNNY*, o czym wy mówicie?? Kolega pyta o mk3 a nie mk2
Tylko w starych licznikach (92-94) niektóre mają wszystkie piny na płycie. Wtedy możesz wyciągnąć zegarek i wsadzić moduł obrotomierza. Problem w tym że zadziałało to prawidłowo tylko z tego co wiem raz, nie więcej.
Kolejna sprawa to i tak musisz kupić licznik żeby mieć mechanizm (silniczek) i tarczę obrotomierza, więc bez kombinacji dokładasz kilka PLN i masz licznik tak jak trzeba z obrotomierzem.
Tylko w starych licznikach (92-94) niektóre mają wszystkie piny na płycie. Wtedy możesz wyciągnąć zegarek i wsadzić moduł obrotomierza. Problem w tym że zadziałało to prawidłowo tylko z tego co wiem raz, nie więcej.
Kolejna sprawa to i tak musisz kupić licznik żeby mieć mechanizm (silniczek) i tarczę obrotomierza, więc bez kombinacji dokładasz kilka PLN i masz licznik tak jak trzeba z obrotomierzem.
- Gruby_malbork
- Forum Master
- Kontakt:
No jednak nie będę kombinował kupuje normalnie licznik nowy z obrotomierzem...rydzu pisze:GoBoss_malbork, JOHNNY*, o czym wy mówicie?? Kolega pyta o mk3 a nie mk2