[mk2] Montaż szyberdachu do auta z pełnym dachem
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
[mk2] Montaż szyberdachu do auta z pełnym dachem
Czy jest techniczna możliwość zamontowania oryginalnego szyberdachu do Golfa, który go nie ma? Wiadomo, ze trzeba wycinać dziurę w dachu, ale jak wygląda zamocowanie go do dachu? Czym różni się dach z szybrem i bez niego? Jakieś inne wzmocnienia? I co wchodzi w skład KOMPLETNEGO szyberdachu? Pozdro
Głównie chodzi o to, czy dach jest przystosowany do montażu otwieranego dachu
Głównie chodzi o to, czy dach jest przystosowany do montażu otwieranego dachu
- wasiak
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
co do seryjnego to jak juz kolega napisal tylko caly dach wraz z podsufitka a do tego kanaly trzeba odplywowe w slupki wstawic
jest jeszcze opcja wstawienia zamiennika
ostatnio mialem do kupienia i chyba nadal jest do wziecie musial bym sie kumpla slytac
szyber chappich'a [ mam nadzieje ze nie ma literowki w nazwie]
monutje sie go wycinajac dziurw w zwyklum dachu
jest dedykowany do mk2bez szybra
jest jeszcze opcja wstawienia zamiennika
ostatnio mialem do kupienia i chyba nadal jest do wziecie musial bym sie kumpla slytac
szyber chappich'a [ mam nadzieje ze nie ma literowki w nazwie]
monutje sie go wycinajac dziurw w zwyklum dachu
jest dedykowany do mk2bez szybra
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=190127 MOJE MK2 2E ZAPRASZAM
wasiak, dzięki za odpowiedź, ja narazie tylko zbieram wiedzę o otwieranym dachu do Golfa, kiedyś przyjdzie czas na szyber, ale to kiedyś. Średnio byłbym usatysfakcjonowany nieoryginalnym, ale zmiana dachu nie wchodzi w grę, więc zamiennik pewnie kiedyś będzie założony. A tak z ciekawości, w jakiej cenie był ten szyber Happich'a? Pozdrawiam