[Mk2]Co potrzebne do wymiany kierownicy
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
[Mk2]Co potrzebne do wymiany kierownicy
Witam,
interesuje mnie wymiana kierownicy w moim mk2 i zastanawiam się nad tą z corrado. Tylko jakie przeróbki są potrzebne? Jestem zielony w tych tematach, więc liczę na Waszą pomoc. Mam golfa z 87 i tam jest chyba wąski wieloklin, ale mam założoną kierownicę czteroramienną, która chyba miała szeroki.. Podobają mi się też też inne kierownice, ale one są montowane na 6 albo więcej śrub i nie wiedziałbym co z tym zrobić.. Pozdrawiam Was wszystkich!
interesuje mnie wymiana kierownicy w moim mk2 i zastanawiam się nad tą z corrado. Tylko jakie przeróbki są potrzebne? Jestem zielony w tych tematach, więc liczę na Waszą pomoc. Mam golfa z 87 i tam jest chyba wąski wieloklin, ale mam założoną kierownicę czteroramienną, która chyba miała szeroki.. Podobają mi się też też inne kierownice, ale one są montowane na 6 albo więcej śrub i nie wiedziałbym co z tym zrobić.. Pozdrawiam Was wszystkich!
- barteKKK03
- V.I.P.
Jeżeli masz wąski klin teraz to możesz sobie dokupić oryginalną przejściówkę na szeroki, jak coś to wal do mnie, mam taką
Z tymi montowanymi, jak to napisałeś, na 6 śrub nie ma problemu.. naby, czyli mocowania kierownicy, są wymienne i występują w wersjach na szeroki i wąski klin.
Do wymiany potrzebujesz tylko klucza 21 lub 22 czy coś koło tego, nie pamiętam
Z tymi montowanymi, jak to napisałeś, na 6 śrub nie ma problemu.. naby, czyli mocowania kierownicy, są wymienne i występują w wersjach na szeroki i wąski klin.
Do wymiany potrzebujesz tylko klucza 21 lub 22 czy coś koło tego, nie pamiętam
- barteKKK03
- V.I.P.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=78176&start=0
Zajrzyj do tego tematu
Ale tak czy inaczej kierownica Corra będzie miała szeroki wieloklin
Zajrzyj do tego tematu
Ale tak czy inaczej kierownica Corra będzie miała szeroki wieloklin
- barteKKK03
- V.I.P.