[mk4] nakładki na pedały
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
[mk4] nakładki na pedały
Panowie jesli ktos wie jak sciagnac stare nakładki na pedały w golfie 4 to prosze o opis, chce założyć nowe ale niewiem jak zciagnac stare. Sa jakies zatrzaski, sruby? Jak to zrobic
Ostatnio zmieniony pn paź 20, 2008 22:14 przez cylinder, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: [mk4] nakładki na pedały
Hej, czy mógłby ktoś ustalić numer etka nakładki na pedał gazu ? Mam komplet z Octavii RS, ale nakładka od gazu jest mniejsza i nie pasuje do serii MK4
podałeś numery dla aut z kierownicą po prawej stronie.markus420 pisze:1J2721647B dla vw
8N2721647B dla rs
8N1721647B, taką nakładkę gazu montowałem w MK4 i pasuje.
[mk4] nakładki na pedały
a to przepraszam nie wiedziałem, że moja Borcia ma jeszcze angielską przeszłośc jak na auto wyprodukowane w Wolfsburg - Niemcy. Przecież nakładki są takie same i chyba nie ma rozgraniczenia na prawą i lewą stronę. Przynajmniej ja nie znalazłem.MefjuWw pisze:podałeś numery dla aut z kierownicą po prawej stronie.
tak ale według etka numer nie pasuje ani do Golfa ani do Bory. A nie będę sprawdzał organoleptyczne czy pasuję i który pasuje.MefjuWw pisze:8N1721647B
Czy oryginalne nakładki sprzęgła oraz hamulca w Volkswagenie Borze z 2001 r. są identyczne, czy się czymś różnią?
[mk4] nakładki na pedały
Nie zwracałem na to uwagi, ale chyba się różnią mają różne nr i ceny w aso. Jak Ci to bardzo potrzebne zerknę później i dam znać.