[all VW] Zegary UV
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- voodoo
- Mały gagatek
- Kontakt:
Ja kupiłem farbkę do modeli plastykowych bodajże ITALIERY (ale nie jestem pewien), o nazwie "Red Fluorescency", kosztowała 6,50 zł (+ koszt przesyłki). Normalnie jest to kolor czerwony - jasny, pod światłem UV świeci na ciemny pomarańcz (bardzo jasny czerwony)luqas pisze:wie juz ktoś czym pomalować wskazówki i czerwone kreski na obrotomierzu zeby świeciły na czerwono.
Ps. Jak wrócę do domu, załącze zdjęcie tej farbki.
PozdraVWiam
.:: VooDoo ::.
Piotrek
Piotrek
Super tego poszukiwalem, masz u mnievoodoo pisze:(ciach)
Ja kupiłem farbkę do modeli plastykowych bodajże ITALIERY (ale nie jestem pewien), o nazwie "Red Fluorescency", kosztowała 6,50 zł (+ koszt przesyłki). Normalnie jest to kolor czerwony - jasny, pod światłem UV świeci na ciemny pomarańcz (bardzo jasny czerwony)
W wolnej chwili podzwonie troche po sklepikach modelarskich
- voodoo
- Mały gagatek
- Kontakt:
A jak obejżysz poniższy link to pewnie postawisz "flache"Goofi pisze:Super tego poszukiwalem, masz u mnievoodoo pisze:(ciach)
Ja kupiłem farbkę do modeli plastykowych bodajże ITALIERY (ale nie jestem pewien), o nazwie "Red Fluorescency", kosztowała 6,50 zł (+ koszt przesyłki). Normalnie jest to kolor czerwony - jasny, pod światłem UV świeci na ciemny pomarańcz (bardzo jasny czerwony)
W wolnej chwili podzwonie troche po sklepikach modelarskich
http://www.gamahobby.com/x_C_Dz__P_5510056__LL_10.html
Zjedź na stronie trochę na dół aż znajdziesz "Emalia modelarska MODEL MASTER, 15ml", w polu <Wybierz> znajdz farbę o kodzie 1775.
Ps. sorry, farbka kosztowała 4,50 + wysyłka a nie jak wcześniej nadmieniłem 6,50
PozdraVWiam
Piotrek
Piotrek
Super wielkie dzieki, wlasnie zamowilem i oplacilem, czekam na przesyleczke a potem zabawavoodoo pisze:(ciach)
A jak obejżysz poniższy link to pewnie postawisz "flache"
http://www.gamahobby.com/x_C_Dz__P_5510056__LL_10.html
Zjedź na stronie trochę na dół aż znajdziesz "Emalia modelarska MODEL MASTER, 15ml", w polu <Wybierz> znajdz farbę o kodzie 1775.
Ps. sorry, farbka kosztowała 4,50 + wysyłka a nie jak wcześniej nadmieniłem 6,50
- voodoo
- Mały gagatek
- Kontakt:
Witam ...
Nie mam jeszcze skończonych zegarów, mogę pokazać jak narazie prędkościomierz (link poniżej). Reszta w fazie składania, mam wielki problem z czasem, albo jego brak. Dlatego to tak długo trwa ...
Jak skończe to napewno sie pochwalę jak wyszły
Licznik
Nie mam jeszcze skończonych zegarów, mogę pokazać jak narazie prędkościomierz (link poniżej). Reszta w fazie składania, mam wielki problem z czasem, albo jego brak. Dlatego to tak długo trwa ...
Jak skończe to napewno sie pochwalę jak wyszły
Licznik
PozdraVWiam
Piotrek
Piotrek
Co zrobic takie wlasnie sa laserowki. Ja zastanawiam sie czy nie isc z projektem do drukarni co prawda zaplace troszke ale powinno byc idealnie.voodoo pisze:No tak niestety wychodzi kolor czarny na drukarce laserowej crazy
Drukarka nowa, nowy (nie regenerowany) toner i taka czerń, no trudno lepiej nie zrobie ...
Kupię części lub całe NSU 1000,1200,TT,TTS,Prinz
Obecnie - Golf MK2 Westmoreland, BBS RS, Airride, CarPC oraz NSU 1000C
Poprzednio - Golf MK2 GTi - Wolfsburg Edition
Obecnie - Golf MK2 Westmoreland, BBS RS, Airride, CarPC oraz NSU 1000C
Poprzednio - Golf MK2 GTi - Wolfsburg Edition
Mowiac o szarym mialem na mysli projekt w Corelu, w ktorym logo VWgolf.pl jest na czarnym tle a reszta jest szara a nie czarna... jak to wydrukujesz to nawet na dobrym laserze bedziesz mial szaryvoodoo pisze:No tak niestety wychodzi kolor czarny na drukarce laserowejGoofi pisze:Ladny ten Twoj projekcik, tylko czemu tlo nie jest calkowicie czarne, tylko szarawe?
Drukarka nowa, nowy (nie regenerowany) toner i taka czerń, no trudno lepiej nie zrobie ...
NooN pisze:Co zrobic takie wlasnie sa laserowki. Ja zastanawiam sie czy nie isc z projektem do drukarni co prawda zaplace troszke ale powinno byc idealnie.
nie polecam - w drukarni drukuje sie naklady a nie pojedyńcze sztuki, co nie znaczy ze nie wydrukuja, ale policzą sobie minimalke czyli np. tyle co za 1000szt, do tego dolicz koszty naswiatlania i matryc i wyjdzie jakieś 600-1000pln w zalezności od drukarni
Pozdor
Corvax | A4 1.8tQ BEX | MK7 Alltrack 1.8TSI CJSB
Corvax | A4 1.8tQ BEX | MK7 Alltrack 1.8TSI CJSB
- voodoo
- Mały gagatek
- Kontakt:
Masz rację, logo vwgolf obrobiłem w Corel Photo Paint i wstawiłem do Corela. Obydwa tła wybrane jako czarne. Na projekcie w przybliżeniu widać różnicę, ale drukuje się taki sam kolor, na całej tarczy jak i na logo.Goofi pisze:Mowiac o szarym mialem na mysli projekt w Corelu, w ktorym logo VWgolf.pl jest na czarnym tle a reszta jest szara a nie czarna... jak to wydrukujesz to nawet na dobrym laserze bedziesz mial szaryvoodoo pisze:No tak niestety wychodzi kolor czarny na drukarce laserowejGoofi pisze:Ladny ten Twoj projekcik, tylko czemu tlo nie jest calkowicie czarne, tylko szarawe?
Ps. Skąd masz mój projekcik w corelu ? Udostępniłem go publicznie ?
PozdraVWiam
Piotrek
Piotrek