[inne VW] Drazek zmiany biegow
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- grzechu4444
- Nowicjusz
- Kontakt:
Witam wszystkich. Dzis sie pokusilem zeby uciac drazek. Orginalny mial wysokosc 13cm uciolem go o 7 cm i teraz jest 6-cio cm. Nie da sie opisac tego slowami przelozenie jest swietne nie wymaga duzego wychylania sie cialem. Wykonuje sie je szybkio i precyzyjne. Zalaczam kilka zdjec zebyscie zobaczyli efekty mojej pracy. pozdrawiam wszystkich.
Ostatnio zmieniony ndz mar 16, 2008 16:18 przez grzechu4444, łącznie zmieniany 1 raz.
daras2019, zapytaj kolegę grzechu4444, jaką narzynkę używał. chociaż z tego co widze to ten gwincik taki taki jakoś dziwnie wygląda.. albo może to jakość zdjęcia albo za dużo było. Ja na przykład jak nie walne to nie zrobię dobrze bo pomysłów nie mam
Szacuneczek dla wszystkich auto maniaków - takich jak ja :-)
moje MK3
moje MK3
- grzechu4444
- Nowicjusz
- Kontakt:
pekin, ja mam u siebie zalozone teraz mieszke i galke z mkIV, mieszka pasuje tylko galke musisz na dole sciagnac opaska i bedzie sie trzymac
[ Dodano: 14 Kwi 2008 11:09 ]
[ Dodano: 14 Kwi 2008 11:10 ]
[ Dodano: 14 Kwi 2008 11:09 ]
jezeli bedziesz uzywal do szybkiej zmainy biegow to nie wygodny wcale jest podlokietnik, a do jazdy na trasie super, poprostu dobierzesz sobie wyskosc podlokietnika do wyskoscie drazka i bedzie dobrzekowalu pisze:a jeśli będe chciał skrócic gałke bo mysle nad tym to będzie to wygodne przy podłokietniku bo juz zamówiłem i chce sobie go założyć???? chodzi mi o to czy wygodnie się wtedy będzie zmienialo biegi. jesli ktos ma takie połączenie to prosze o rade
[ Dodano: 14 Kwi 2008 11:10 ]
moze jest luzna? u mojej mamy w mkII byl luzny ten plastik na galce, chyba ze o cos innego Ci chodzisaduwa pisze:za kazdym razem jak wsiadam do auto to galka jest w inna strone :green_fuck:
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers
- Kontakt:
a ja dzis mialem sobie skracac...gwintujemy a tu JEB;/ jakis plastik..okazuje sie ze kreci sie caly drazek tak,ze zamiast 1 wpina sie wsteczny(Dawca Nerek chyba ma cos to samo?)dorobilem sobie taki klinik spilowujac srube zeby lebkiem weszla w rowek a na koncu taki kolec splaszczony zeby wbil sie w rowki kulki ktora jest na dole lewarka..i mam pytanie,obcinac i np galke zalozyc bez gwintowania?jakis klej moze lekki czy cos?bo gwintowac nei mam zamiaru,zrazilem sie ;/
Ostatnio zmieniony wt kwie 15, 2008 19:24 przez Adrian1989, łącznie zmieniany 1 raz.
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers
- Kontakt:
hmmm..najpierw gwintowalismy,bez obcinki zeby bylo prosto...ja juz nei wnikam co tam sie posypalo,wiem ze pod mieszkiem jest takia blaszka na 2 sruby...pod nia jest kulka plastikowa co w nia wchodiz sobei drazek..i ta kulka jest polamana lekko z tego co widze...prowizorka jest,powinna wytrzymac...daje slowo ze nie robione nei bylo i sie spie....popsulo;p moze ldatego ze na sucho bez browara:(
"Lubię dobre towarzystwo- dlatego tyle piję sam "
"Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers
- Kontakt:
ten bialy mam,...mi chodiz o blaszke,ktora jest zmaocowana na 2 srubach(nakretki)..pod nia jest nasada drazka,taka plastikowa kulka...narazie dziala:D jak cos to ta kulka do wymiany napewno w nasadzie drazka..
"Lubię dobre towarzystwo- dlatego tyle piję sam "
-
- Użytkownik
- Kontakt:
hej mam pytanko czy ten short shifter ( blaszka z dwoma dziórkami ) będzie pasowała do tdi ze skrzynią asd???
robił to ktos samemu??? w jakim odstępie maja byc te dziórki???
pozdro
robił to ktos samemu??? w jakim odstępie maja byc te dziórki???
pozdro
[url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ce07977662bcb304.html][img]http://images43.fotosik.pl/294/ce07977662bcb304m.jpg[/img][/url]