[MK 3] zmiana podswietlenia komputera pokładowego
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
[MK 3] zmiana podswietlenia komputera pokładowego
Witam poszukuje rady jak zamienic oswietlenie komputera z oryginalnego zielonego na czerwony. Rozebralem juz caly licznik i stwierdziłem że wyswietlacze są wlutowane na płytce więc w grę wchodzą tylko nowe swiecące na czerwono czy można takie dokupic?????
z góry dzięki za pomoc
z góry dzięki za pomoc
Ostatnio zmieniony pn lip 21, 2008 16:08 przez Cinson, łącznie zmieniany 1 raz.
wlutowane wyświetlacze mają liczniki formy motometer...rydzu pisze:Sprawdz dokładnie bo jeszcze nie widziałem wlutowanych wyświetlaczy w MK III, wszystkie są przykręcane, po ich demontażu zmieniasz folię i wszystko gra.
Zrobiłem już kilka liczników i pierwsze słyszę o lutowaniu, podeślij mi zdjęcia bo chętnie zobaczę coś nowego.
hmm no widzisz sami sobie komplikowali... rozbierałem 3 liczniki motometer i były lutowane..ksorzel pisze:ja mam w swoim golfiku zegary motometer i wyswietlacze nie sa przylutowane tylko przykrecone przynajmniej ja tak mam i nie bylo problemu z wymiana folii pod wyswietlaczami.ku_bi pisze: wlutowane wyświetlacze mają liczniki formy motometer...
- Dawca_Nerek
- Forum Master
- mis_tobis
- Nowicjusz
- Kontakt:
u mnie też były motometer i obydwa wyświetlacze były przykręconeksorzel pisze:ja mam w swoim golfiku zegary motometer i wyswietlacze nie sa przylutowane tylko przykrecone przynajmniej ja tak mam i nie bylo problemu z wymiana folii pod wyswietlaczami.ku_bi pisze: wlutowane wyświetlacze mają liczniki formy motometer...
a folii uzyłem transparentowej..
za 3 zety miałem tyle tej foli że bawiłem sie dowoli..
całe podświetlenie deski nia zmieniłem
tylko do tej pory nie wiem jak od zapalniczki zmienic