[mk3] Kierunki Clear
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
[mk3] Kierunki Clear
Mam zamiar kupić sobie kierunki clear , ale troche się boje ze pod blokiem to się nie naciesze długo i mam pytanie czy znacie jakis sposób na zabezpieczenie ich przed ewentualnym wyjęciem?
Ostatnio zmieniony pn mar 17, 2008 00:15 przez marrcin, łącznie zmieniany 1 raz.
ja kupując te kierunki zakładałem je do oryginalnych halogenów i niechciały się zgrać na zatrzask.... a więc przywiązałem de drutami do belki gdzie znajduje się poduszka silnika... nie da sięich raczej wyjąć bez otwartej maski lub dłubania pod samochodem kleszczami Polecam Oczywiście wyjołem zatrzaski i przez to miejsce przewlokłem drut
Ostatnio zmieniony ndz lut 10, 2008 13:24 przez TomiTT, łącznie zmieniany 2 razy.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=147731
[b]Moja perełka nowe zmiany str 2[/b]
[b]Moja perełka nowe zmiany str 2[/b]
- wolfzan
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
No to już jest jakieś sensowne rozwiązanie, chociaż i tak jest motania. Jak ktoś będzie chciał ukraść, a nie da rady ich wyjąć to i tak na pewno zniszczyTomiTT pisze:ja kupując te kierunki zakładałem je do oryginalnych halogenów i niechciały się zgrać na zatrzask.... a więc przywiązałem de drutami do belki gdzie znajduje się poduszka silnika... nie da sięich raczej wyjąć bez otwartej maski lub dłubania pod samochodem kleszczami Polecam Oczywiście wyjołem zatrzaski i przez to miejsce przewlokłem drut