[mk2] Jaki griil...
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
[mk2] Jaki griil...
mma takie pytanie jaki grill pasuje lepiej do mojego mk2...mam zalozony taki na 4 lampy z oryginalnym fakt zszarzałym znaczkiem i zastanawiam sie nad JOMem bez znaczka co myslicie ktory lepiej bedzie pasowal. A moze na JOMie zrobic czerwony pasek jeszcze...??
a to foto po przerobce na szybkiego w paincie wiec bez rewelacji...
a to foto po przerobce na szybkiego w paincie wiec bez rewelacji...
- majster heniek
- Forumowy spamer :)
- Auto: ni ma
- Silnik: nima
piotr_5, zostaw 4 lampki , znaczek możesz pomalować w czarny mat i po sprawie
popieram widoczność w nocy rewelacyjna , choć sam mam 4 oczy HELLA - jak jadę to prawie dzieńpiotr_5 pisze:A widziałeś 4 lampy w klarze? Zapewniam cię że to też ładny widok, a jak jeździsz w terenie niezabudowanym to masz najlepsze oświetlenie w okolicy
- majster heniek
Moim zdaniem najlepsze rozwiązanie (ja bym jeszcze dodał brewke)majster heniek pisze:zostaw 4 lampki , znaczek możesz pomalować w czarny mat i po sprawie
[img][url=http://img154.imageshack.us/my.php?image=dsc03000azzzzqf7.png][img]http://img154.imageshack.us/img154/6006/dsc03000azzzzqf7.th.png[/img][/url][/img]
- majster heniek
pyt
co sadzicie o takie brewce?? jakby wygladala brewka na 2 lampy na 4??co o tym myslicie ja nie mam za bardzo zdania to tylko sugestia:)
[ Dodano: 14 Gru 2007 17:27 ]
nie noe poprzygladalem sie lepiej na 4 lamki jednak:)
i tak nie dałoby się tak zrobić frontu, żeby brewka przysłaniała halogeny - one są za bardzo wysunięte do przodu w porównaniu do lamp głównych. dlatego zawsze brewki we frontach na 4 lampy mają wycięcia na halogeny.piotr_5 pisze:co sadzicie o takie brewce?? jakby wygladala brewka na 2 lampy na 4??co o tym myslicie ja nie mam za bardzo zdania to tylko sugestia:)
viewtopic.php?f=91&t=496640" onclick="window.open(this.href);return false;
VW LT VR6 RWD Salonka by m3tal SLOW progress
Wulkanizator - Psychopata