[Mk3] Tarcze Indiglo
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
[Mk3] Tarcze Indiglo
Cześć! Zamierzam zamontować sobie zegary Indiglo w Golfiku. Może mi poradzicie która wersja jest ładniejsza? http://moman.pl/index.php?a=opis&k=26&id=87 (wzór 1 czy może 2). A może po prostu kupić samo podświetlenie Indiglo i zostawić oryginalne tarcze? Czekam na opinie, pzdr!
- ADi997
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
też sądze, że wzór nr 2 będzie lepszy. nr 1 juz jest troche oklepany.
Aktualne DupoVWozy:
Passat B5 3BG AWX
Golf MK2 APU+DEA
Jetta MK2 Coupe JP----->??
Projekt Golf MK2 na facebook.com/MyGolfMK2
Passat B5 3BG AWX
Golf MK2 APU+DEA
Jetta MK2 Coupe JP----->??
Projekt Golf MK2 na facebook.com/MyGolfMK2
Też skłaniam się ku drugiemu wzorowi. Cały czas nęci mnie jednak pomysł kupienia samego podświetlenia indiglo. Wtedy mógłbym zostawić oryginalne tarcze lub kupić inne zwykłe = dużo większy wybór.
Zastanawiam się czy zmieniać kolor całego podświetlenia na niebieski i kupić niebieskie tarcze czy zostawić seryjny i kupić zielone tarcze. Jak macie u siebie? Była zabawa w lutowanie diodek? Nie wiem tylko ile czasu by mi zajęła wymiana całego podświetlenia
Zastanawiam się czy zmieniać kolor całego podświetlenia na niebieski i kupić niebieskie tarcze czy zostawić seryjny i kupić zielone tarcze. Jak macie u siebie? Była zabawa w lutowanie diodek? Nie wiem tylko ile czasu by mi zajęła wymiana całego podświetlenia