Przekładka deski rozdzielczej z mk4
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- forest_86
- Ma gadane
- Kontakt:
jak masz wtyczki z kawalkami przewodow od golfa 4, to nie powinno byc problemu kolory przewodow powinny byc takie same jak w MK3.
pozdro
jak nie masz wtyczek to spojrz na opisy poszczegulnych przelacznikow (opisy sa przy pinach)
pozdro
jak nie masz wtyczek to spojrz na opisy poszczegulnych przelacznikow (opisy sa przy pinach)
[url=http://www.fotosik.pl][img]http://images29.fotosik.pl/39/220b5806f35bb32a.gif[/img][/url]
- guti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
czytam wasze posty o przekladce i przyszło mi na mysl tylko jedno : WARIACI , w pozytywnym znaczeniu tego słowa Tak trzymac Powodzenia zycze, ja na razie swapa jedynego jakiego robiłem to kierownica z MK III z poducha ( ktos sie mnie pytal czy działa D ) i fotele przód z Mk IV , i takie zapytanie mam do Was pomysłowi ludzie, spotkal sie ktos kiedys z kanapa tylna wlasnie od IV zeby wsadzic do II ? Duzo kombinowania ? Mam takowa od kompletu tych foteli z przodu ale nie mam pomysłu jak ja tam wsadzic, czy sie da czy nie lepiej jej sprzedac i cos do autka kupic ?dzieki i sorka ze sie tak wtraciłem.
Zycie jest za krótkie , zeby jezdzic DIESLEM!!
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Niestety trzeba kupowac manetki od golfa IV bo trzebaby szlifowac deche bo zostaje dziura pod licznikiem.Garnet pisze:forest_86 pisze:jak podlaczysz licznik to powiedz mi czy dziala MFA z manetkami od golfa3
Czy ktoś sie orientuje czy boczki od MK4 wejdą do MK3? Bo mi sie drzwi nie chcą zamykac jak założe boczne zaślepki na deske. A przeciez nie bede dorabiac zaslepek :/
witam
ja próbuje zalozyc boczki od mkIV i powiem szczerze ze z orginalną deską od mkIII nie chca mi sie drzwi domknac na upartego po paru przeróbkach sie domkna ale wątpie ze w polaczeniu z dechą od MK IV bedzie to pasowac
NISKO SZEROKO TWARDO :)
- ygd
- Prezes vwgolf.pl
- Auto: Audi S3
- Silnik: AFN
- Kontakt:
Kanapę da się zamontować (z mk4 do mk2), kilka osób ma takie cuda, fotele oczywiście po wspawaniu szyn także.Garnet pisze:Niestety to jest niemożliwe ponieważ MK4 jest sporo szersze dokładnieguti pisze:spotkal sie ktos kiedys z kanapa tylna wlasnie od IV zeby wsadzic do II
MK4 Szerokość 1735 mm
MK2 Szerokość 1665-1680 mm
Chyba że przerobisz fotele
VW Klub Polska #106
Golf MK4 `99 1.6
Audi S3 8L '01
Golf MK4 `99 1.6
Audi S3 8L '01
po co Ci ludzie jak masz kanape to wyjmij orginalną i przymierz od IV jak sie zmiesci to zobacz jak jest z zaczepami i tyle
jesli chodzi o boczki i deske od IV to do poprzednich modeli nie wejdzie komplet niema szans u Garneta zostawimy boczki od III ale ich troszke docisniemy do drzwi zeby zmiescic orginalne zaslepki od deski.
jesli chodzi o boczki i deske od IV to do poprzednich modeli nie wejdzie komplet niema szans u Garneta zostawimy boczki od III ale ich troszke docisniemy do drzwi zeby zmiescic orginalne zaslepki od deski.