[mk3] Ściąganie wskazówek zegarów!
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
budzio18, stary Motometer więc nawet na widelec zejdzie, ale ja widelca nie polecam nigdy. Kręc, to jest najbezpieczniejsza metoda na WSZYSTKIE liczniki.
apiko, cieszę się że moja praca komuś się przydaje ale z tym mistrzem to już mnie zawstydza chyba się zaczerwienie
a to to chyba błąd w pisowni from? czy for?apiko pisze:respect from Rydzu
apiko, cieszę się że moja praca komuś się przydaje ale z tym mistrzem to już mnie zawstydza chyba się zaczerwienie
foty ci niepokaze bo niemam czym pstryknąć, a w sumie zmienilem juz na czerwone podswietlenie i u wiez mi to niejest takie trudne zobacz kilka orad wstecz i sam się przekonaj. bo zielone do indiglo seledyniowego(bo takie mam) wcale niewyglądająPiJey88 pisze:macie jakieś fotki jak te INDIGLO wygląda w nocy do standardowych wyświetlaczy (zielone) ?
na allegro MoMan ma niebieskie seledynowe i białe.
jak wyglądają seledynowe do zielonych wyświetlaczy i jak białe do zielonych wyświetlaczy ?
ja mislie ze twoja praca wieliu sie przydaje. bo zawsze jest dylemat.rydzu pisze:apiko, cieszę się że moja praca komuś się przydaje ale z tym
mistrzem to już mnie zawstydza chyba się zaczerwienie
a jak to? co z tym?w jakiej kolejnosci? czy czegos nie z spie...e? itd....
- dariogajda
- Nowicjusz
- Kontakt:
Witam
Mam ogromny problem z moimi zegarami. Ktos zalozyl w nich zegary indiglo i widze ze przeklamuja. I w zwiazku z tym moja prosba - jezeli ktos bedzie sciagal wskazowki jakby mogl zrobic zdjecie ze wskazowkami w minimalnym polozeniu po zdjeciu slupkow ograniczajacych zebym mial cos na wzor jak je ustawic. Moje zegary sa z MFA predkosciomiez do 220, obrotomierz do 7000obr/min.
Pozdrawiam
Mam ogromny problem z moimi zegarami. Ktos zalozyl w nich zegary indiglo i widze ze przeklamuja. I w zwiazku z tym moja prosba - jezeli ktos bedzie sciagal wskazowki jakby mogl zrobic zdjecie ze wskazowkami w minimalnym polozeniu po zdjeciu slupkow ograniczajacych zebym mial cos na wzor jak je ustawic. Moje zegary sa z MFA predkosciomiez do 220, obrotomierz do 7000obr/min.
Pozdrawiam