No własnie nie, immo gdzieś indziej jest chyba bo te komórki są takie same. Chciałem pomóc koledze ale nie wiem gdzie siedzi immo w tym wsadzie....
[mk4] Wskazówki licznika
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Klaudek
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
[mk4] Re: Wskazówki licznika
No własnie nie, immo gdzieś indziej jest chyba bo te komórki są takie same. Chciałem pomóc koledze ale nie wiem gdzie siedzi immo w tym wsadzie....
przestańcie mu mieszać w głowie
wrzucam swoją starą poradę (jak pamiętam z 2011) tylko w Twoim przypadku nr immo jest dwukrotnie a nr nadwozia jest lekko wspak to wykorzystaj drugi rysunek
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
działa wszystko , ale bylo trzeba jeszcze zakodować kluczyki . Dzięki wielkie za pomoc .
jeszcze jedno w sumie pytanie , żeby nie zakładać nowego tematu . Włączenie ile przejadę na baku i podświetlenie wskazówek , gdzie trzeba zmienić , w jakiej komórce ?
wskazówki i rkm w bosch/motometer to 381 = jeśli dobrze pamiętam na 02
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
Tak 381 lecz dałem 0B to działały wskazówki ale rkm nie , wskazówki świeciły ale słabo a komputer mocno i zrobił się nie wyraźny . Przy 0B rkm nie działało . Sprawdzałem na 02 tez nie