Brak oświetlenia licznika - całej deski
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Brak oświetlenia licznika - całej deski
Dziwne jak przekręcę stacyjkę świeci tylko przełącznik od świateł - po przekręceniu go już na postojowe coś mignie i cała deska zamiera - nic nie jest podświetlone. Bezpieczniki są OK. Co jest powodem (wszystkich co chcą mi pomóc muszę poinformować że jakieś 4 miesiące temu wywaliłem żarówki spod podświetlenia licznika i wsadziłem 4 diody - zrobiłem około 000 km)
rozumiem ,że prąd czasem jest , jeżeli deska mignie ?? ja bym sprawdził okablowanie , jak bezpieczniki ok . Sprawdź też te diody czy są okSeba51a pisze:Dziwne jak przekręcę stacyjkę świeci tylko przełącznik od świateł - po przekręceniu go już na postojowe coś mignie i cała deska zamiera - nic nie jest podświetlone. Bezpieczniki są OK. Co jest powodem (wszystkich co chcą mi pomóc muszę poinformować że jakieś 4 miesiące temu wywaliłem żarówki spod podświetlenia licznika i wsadziłem 4 diody - zrobiłem około 000 km)
Diody myślę że są OK - bo ciemność panuje nacałej desce rozdzielczejdamcio151 pisze:rozumiem ,że prąd czasem jest , jeżeli deska mignie ?? ja bym sprawdził okablowanie , jak bezpieczniki ok . Sprawdź też te diody czy są okSeba51a pisze:Dziwne jak przekręcę stacyjkę świeci tylko przełącznik od świateł - po przekręceniu go już na postojowe coś mignie i cała deska zamiera - nic nie jest podświetlone. Bezpieczniki są OK. Co jest powodem (wszystkich co chcą mi pomóc muszę poinformować że jakieś 4 miesiące temu wywaliłem żarówki spod podświetlenia licznika i wsadziłem 4 diody - zrobiłem około 000 km)