witam, zakupilem na allegro centralny zamek wersja 2dzwi, silowniki zamontowalem wszystko gites potem chcialem podlaczyc kable noi co sie okazalo to ze te kable ktore byly w zestawie ledwo starczaja na dlugosc drzwi w moim gofrze a do centralki potrzeba drugie tyle. Moje pytanie czy to normalny problem z tymi zestawami ze trzeba dosztukowywac kabelki? czy to ja mialem taki niefart z tym zestawem. Drugi problem jest taki ze przy okazji demontazu tapicerki dzwiowej chcialem cos zrobic z moja szyba tzn ma ona tendencje do halasowania jak jest otwarta i sie jezdzi po nierownosciach. W jaki sposob ja wyciszyc?
Podaje link do zestawu:
http://moto.allegro.pl/item170366197_ce ... drzwi.html
Problem z centralnym zamkiem
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
nie dociska tapicerka (górna krawędz) do uszczelki (szyby ) a ta się luzuje i szyba lata _zdejmij jeszcze raz tapicerke sprawdz w jakim stanie jest uszczelka .pod nia jest jeszcze taka cienka i waska może wypadła tak czy inaczej to wina uszczelki że nie dociska okna jezeli tapicerka będzie dobrze dolegac to problem zniknieShwartZ pisze:do halasowania jak jest otwarta i sie jezdzi po nierownosciach. W jaki sposob ja wyciszyc?