[mkIII]ET25 czy beda pasowaly alu???
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[mkIII]ET25 czy beda pasowaly alu???
kupilem aluski 15" 7J et25 chce je sobie odnowic tylko mam pytanie czy nie bedzie mi nic tarlo obcieralo o nadkola i wogole dodam jeszcze ze mam zawieszenie sportowe -60/-60 oponki planuje 195/50 prosze poradzcie bo nie wiem czy pakowac sie w dalsze koszta zwiazane z odnowa
a i jeszcze jedno czy te oponki beda pasowaly na te felgi czy bedzie trzeba szersze zakladac
a i jeszcze jedno czy te oponki beda pasowaly na te felgi czy bedzie trzeba szersze zakladac
przeczytaj toorzel12 pisze:chodzi o to ze nie mam jeszcze oponek
to jak to jest z tym et25 bo teraz to juz nie wiem i zaczynam sie troszke denerwowac czy bedo pasowaly czy nie
http://vwgolf.pl/forum/viewtopic.php?t=9801&highlight=
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=45195186
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Re: [mkIII]ET25 czy beda pasowaly alu???
czescorzel12 pisze:kupilem aluski 15" 7J et25 chce je sobie odnowic tylko mam pytanie czy nie bedzie mi nic tarlo obcieralo o nadkola i wogole dodam jeszcze ze mam zawieszenie sportowe -60/-60 oponki planuje 195/50 prosze poradzcie bo nie wiem czy pakowac sie w dalsze koszta zwiazane z odnowa
ile zaplaciles za takie felgi?? moze wiecei orientacyjnie!!
pozdr,
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
czescorzel12 pisze:kupilem aluski 15" 7J et25 chce je sobie odnowic tylko mam pytanie czy nie bedzie mi nic tarlo obcieralo o nadkola i wogole dodam jeszcze ze mam zawieszenie sportowe -60/-60 oponki planuje 195/50 prosze poradzcie bo nie wiem czy pakowac sie w dalsze koszta zwiazane z odnowa
ile zaplaciles za takie felgi?? moze wiecei orientacyjnie!!
pozdr,
Mój kolega miał ET25 7x15 przy kapciach 195/50 i z przodu było ok ale z tyłu jak jechał i mu tył bujnęło to obcierało z tym że miał seryjne zawieszenie.orzel12 pisze:kupilem aluski 15" 7J et25 chce je sobie odnowic tylko mam pytanie czy nie bedzie mi nic tarlo obcieralo o nadkola i wogole dodam jeszcze ze mam zawieszenie sportowe -60/-60 oponki planuje 195/50 prosze poradzcie bo nie wiem czy pakowac sie w dalsze koszta zwiazane z odnowa
Pozdro