zakładanie MFA
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- niebieski91
- SHARIKOWIEC
- Kontakt:
zakładanie MFA
jak w temacie - w moim MK4 nie mam podłączonego komputera pokladowego a chciałbym go mieć (taki fajny przecież bajerek) czy ktoś z Was podłączal u siebie kompa i co trzeba "dokładać" i tak w ogóle jaki to kosz i czy to sie opłaca -
poczytaj ten temat..... http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.ph ... 4&start=90 poza tym odezwij się do gobo90 i bigozz , musisz mieć licznik z mfa i manetki
pozdrawiam
pozdrawiam
- niebieski91
- SHARIKOWIEC
- Kontakt:
na moim liczniku jest okienko do kompa i na nim wyświetlaja mi sie różne kontrolki - ale nie wiem czy on będzie pasował do MFa czy musi być jakiś inny.damcio151 pisze:musisz mieć licznik z mfa i manetki
pozdrawiam
W temacie ktory podałeś (dzięki) jest o montażu w KM3 i nie wiem czy to to samo.
Czy ma ktoś jakiś cennik
Jeżeli nie masz mfa , to znaczy , że licznik jest bez mfaniebieski91 pisze:na moim liczniku jest okienko do kompa i na nim wyświetlaja mi sie różne kontrolki - ale nie wiem czy on będzie pasował do MFa czy musi być jakiś inny.
ale tam jest opisane podłączenie zegarów od mk4 ........tyle że w mk3 , ale tu chodzi o opis wiązki kabliniebieski91 pisze:W temacie ktory podałeś (dzięki) jest o montażu w KM3 i nie wiem czy to to samo.
- niebieski91
- SHARIKOWIEC
- Kontakt:
- niebieski91
- SHARIKOWIEC
- Kontakt:
- niebieski91
- SHARIKOWIEC
- Kontakt: