Nistety nie wiem jak jaki tlumik bedzie sie prezentowal w golfie bo zauwazylem ze golf w zderzaku ma wyciencie na tlukim i one ma szer. ok 12cm i jak bym wsadzil jakis tlumik co laczna szerokosc nap dwoch rur bedzie miala duzo pinad 12 cm t chyba nie zaciekawie bedzie to wygladac...Dlatego moje pytanie jest taki jaki najlepiej tlumik kupic, chodzi mi o FIRME i ksztalt KONCOWKI badz KONCOWEK?????? Najlepiej prosze o jakies fotki jak byl by kkos uprzejmy jak jaki tlumik z jaka koncowka wyglda w mk3.....
Jaki najleprzy i najladniejszy tlumk??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Jaki najleprzy i najladniejszy tlumk??
Witam wszystkich, po rozwazeniu wszystkich opcji typu robienia, przerabianu itp samemu tlumika postanowilem kupis jakis uniwersalny sportowo-przelotowy tlumik na alle...
Nistety nie wiem jak jaki tlumik bedzie sie prezentowal w golfie bo zauwazylem ze golf w zderzaku ma wyciencie na tlukim i one ma szer. ok 12cm i jak bym wsadzil jakis tlumik co laczna szerokosc nap dwoch rur bedzie miala duzo pinad 12 cm t chyba nie zaciekawie bedzie to wygladac...Dlatego moje pytanie jest taki jaki najlepiej tlumik kupic, chodzi mi o FIRME i ksztalt KONCOWKI badz KONCOWEK?????? Najlepiej prosze o jakies fotki jak byl by kkos uprzejmy jak jaki tlumik z jaka koncowka wyglda w mk3.....
byl golf I 1.6 gti
byl golf II 1.6
byla calibra 8V
teraz jest golf III 1.8 GT- zobaczymy jak sie przyjmie...
sprzedam mojego golfa => http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3510391
byl golf II 1.6
byla calibra 8V
teraz jest golf III 1.8 GT- zobaczymy jak sie przyjmie...
sprzedam mojego golfa => http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3510391