Z czym problem?? Help !!!
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
danielgolf
- Nowicjusz

Z czym problem?? Help !!!
witam
Panowie mam taki problem, a mianowicie podczas jazdy ok 110-140 km/h (głownie podczas wyprzedzania lub gwałtownego przyspieszenia) moje VW dziwnie reaguje w sposób tak jak by byla odcieta moc i wciskając gaz do dechy nic sie praktycznie nie poprawia. Gdy zatrzymam auto troszke odsapnie problem znika, chociaz nie zawsze, nie wystepuje on notorycznie ale co jakis czas sie powtarza.
Prosze o POMOC co mam robić???
Dodam ze golf TDI
Panowie mam taki problem, a mianowicie podczas jazdy ok 110-140 km/h (głownie podczas wyprzedzania lub gwałtownego przyspieszenia) moje VW dziwnie reaguje w sposób tak jak by byla odcieta moc i wciskając gaz do dechy nic sie praktycznie nie poprawia. Gdy zatrzymam auto troszke odsapnie problem znika, chociaz nie zawsze, nie wystepuje on notorycznie ale co jakis czas sie powtarza.
Prosze o POMOC co mam robić???
Dodam ze golf TDI
Ostatnio zmieniony ndz kwie 08, 2007 21:57 przez danielgolf, łącznie zmieniany 1 raz.
-
danielgolf
- Nowicjusz

-
danielgolf
- Nowicjusz

piszesz że masz TDI no więć świece niemaja tutaj nic do rzeczy bo biorą one udział tylko przy odpalaniu auta do poźniejszej pracy silnika niesą potrzebne, filtr powietrza to pierwsza sprawa a jak z filtrem paliwa kiedy był wymieniany?
Mój Były mk3 na VENTO FRONCIE
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=102145&postdays=0&postorder=asc&start=0
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=102145&postdays=0&postorder=asc&start=0
-
danielgolf
- Nowicjusz

-
danielgolf
- Nowicjusz