Kontrola poduszek swieci
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- booster
- Mały gagatek

- Kontakt:
Kontrola poduszek swieci
Witam, jakos 2 miesiace temu wykasowalem na VAGu błąd poduszki pasażera,
ktory wyskakuje mi co jakis czas. Wczoraj znowu zaświecila sie kontrolka.
Wczoraj auto bylo odkurzane w kabinie, fotele byly przesuwane.
Ktos mi wspomnial ze pod fotelami są jakies urządzenia czy cos, ktore są czescią
systemu dzialania poduszek.
Nie chce mi sie w to wierzyc, no ale chcialbym poznać Waszą opinię.
Pozdrawiam
MAREK
ktory wyskakuje mi co jakis czas. Wczoraj znowu zaświecila sie kontrolka.
Wczoraj auto bylo odkurzane w kabinie, fotele byly przesuwane.
Ktos mi wspomnial ze pod fotelami są jakies urządzenia czy cos, ktore są czescią
systemu dzialania poduszek.
Nie chce mi sie w to wierzyc, no ale chcialbym poznać Waszą opinię.
Pozdrawiam
MAREK
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony pt kwie 06, 2007 19:50 przez booster, łącznie zmieniany 1 raz.
glupoty...booster pisze:Ktos mi wspomnial ze pod fotelami są jakies urządzenia czy cos, ktore są czescią
w progach masz napinacze pirotechniczne
Jaki miales wczesniej błąd widocznie on sie powtarza musisz usunac usterke.
SPRZEDAM: Przełącznik zespolony kierunków i wycieraczek wersja z kompem golf IV
Pompa wody prawie nowa silnik AHF (ALH,ASV,AGR)
Pompa wody prawie nowa silnik AHF (ALH,ASV,AGR)
-
greg
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer

-
greg
-
kley
Ja nawet mam w domu pasy z napinaczami od golfa III i nie ma tam mozliwosci podpicia zadnej wiazki, to sa po prostu napinacze reagujace na duzy wstrząs.
A dla ciekawskich dodam, ze w napinaczach, przynajmniej od volvo napewno nie ma różnicy miedzy wystrzelonym a sprawnym, po prostu tego nie widać, tym bardziej jestem pewien, ze jeden wybuchł mi po prosto w klatke piersiową (wyciagniety z popozarowego volvo :/ ). Slyszalem, z mozna odroznic wystrzelony od sprawnego po napieciu linki miedzy napinaczem a pasem, ale ja nie jestem w stanie zauwazyc roznicy
A dla ciekawskich dodam, ze w napinaczach, przynajmniej od volvo napewno nie ma różnicy miedzy wystrzelonym a sprawnym, po prostu tego nie widać, tym bardziej jestem pewien, ze jeden wybuchł mi po prosto w klatke piersiową (wyciagniety z popozarowego volvo :/ ). Slyszalem, z mozna odroznic wystrzelony od sprawnego po napieciu linki miedzy napinaczem a pasem, ale ja nie jestem w stanie zauwazyc roznicy
No wlasnie, tez taki mysle i dlatego dziwimnie to co napisal greg.kley pisze:Ja nawet mam w domu pasy z napinaczami od golfa III i nie ma tam mozliwosci podpicia zadnej wiazki, to sa po prostu napinacze reagujace na duzy wstrząs.
[img]http://img413.imageshack.us/img413/3990/naklejkalogopodpistt1.jpg[/img] Bye, bye Mk3...