Pozdro:
Slawek.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Cena wcale nie powala na kolana, poza tym podobno kiepsko świecą w deszczu ... Był o tym wątek niedawno - poszukaj.Slawo80 pisze:Co sadzicie o zarowach philipsa blue vision - oryginalnie zapakowane za 50zyli ?? jak to sie ma do oswietlenia drogi w roznych warunkach pogodowych - bo cena wydaje mi sie jak najbardziej oki - moge tak kupic i nie wiem co zrobic
Pozdro:
Slawek.
też to słyszałem że na mokrej czarnej nawierzchni bardzo słabo świecą! Dlatego ja używam Philipsy Vision Plus 50% o białej barwie a jak do tych żarówek założysz jeszcze przekaźniki to się zdziwisz ile się poprawi oświetlenie!norekm pisze:poza tym podobno kiepsko świecą w deszczu ... Był o tym wątek niedawno - poszukaj.
to zaluj. zarowki sa dobre, a nawet bardzo dobre. i to ze nazywaja sie blue vision nie znaczy ze na niebiesko swieca. mam w swoim mk2 postojowki i zarowki glowne, wlasnie philips blue vision, i swieca pieknie jasmym bialym maxymalnie widocznym swiatlem. i wcale nie widac ich kiepsko podczas deszczu, sniegu czy innych tam takich *#cenzura#*.Slawo80 pisze:Dzieki za wszystkie informacje![]()
![]()
rezygnuje z tych zarowek
A przekazniczki mam
to byla jedna z pierwszych rzeczy jakie zrobilem przy autku
Mozecie powiedziec w jakich cenach ksztaltuja np. te philipsy vision +50 lib helle ??
Pozdro:
Slawek.
AEM pisze:za philipsy płaciłem 50-60 zł za kpl. i gratuluję podejścia z przekaźnikami gdyż sporo użytkowników zostawia to na koniec myśląc że 100w to je to!
Porównując jak postawie obok mojego Vento kobity z normalnymi żarówkami to jak xenonku_bi pisze:powiedz mi Corvax coś więcej o tych żrówkach, czy faktycznie daja mocniejsze światłoCorvax pisze:Hella BlueLight dałem jakieś 35pln za H1 na allegro - doskonałe białe światło. Polecam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 122 gości