Problem z alarmem,jak podlaczyc kierunkowskazy,...?

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
Mirekmiro
Ma gadane
Ma gadane
Kontakt:

Problem z alarmem,jak podlaczyc kierunkowskazy,...?

Post autor: Mirekmiro » pn mar 19, 2007 15:22

kupilem alarm+ centralny i mam problem jak podlaczyc sie do kierunkowskazow/awaryjnych, w instrukcji pisze ze mam znalezc +12 pulsacyjny ,znalazlem przekaznik ktory pracuje(po wlaczeniu awaryjnych) i probowalem miernikiem namiezyc ten przewod niestety bez powodzenia,bo strasznie ciezkie dojscie jest zeby szukac po wszystkich przewodach.

-Moze ktos juz podlaczal to i wie ktory to przewod (jaki kolor i mniej wiecej gdzie sie znajduje)
-Mam jeszcze pytanie gdzie podlaczyc wylacznik zaplonu ( cewki,modulu czy jakos tak) bo dostalem przekaznik w komplecie,sprawdzilem jakie sa kolory przy cewce ale pozniej przy skrzynce nie moglem juz ich odnalezc

Golf 3 z 93roku ,3 drzwiowy

aha reszta alarmu dziala bez zarzutow:) z gory dziekuje

Awatar użytkownika
inek01
Lord GTI
Lord GTI

Post autor: inek01 » pn mar 19, 2007 16:30

Kierunkowskazy:
Zielono-czarny i czarno-bialy - czerwona osmio pinowa kostka we wlaczniku zespolonym pod kierownica.

[img]http://img413.imageshack.us/img413/3990/naklejkalogopodpistt1.jpg[/img] Bye, bye Mk3...

Awatar użytkownika
Mirekmiro
Ma gadane
Ma gadane
Kontakt:

Post autor: Mirekmiro » pn mar 19, 2007 16:57

ok sprawdze to , tylko ze w instrukcji bylo zeby nie podlanczac przy przelaczniku

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”