Witam.
juz pisalem wczesniej ze mam problemik z obrotami.
Rano golfika odpalam:) i obroty wskakuja na 400-500
autko az sie telepie cale:(
W miare jezdzenia obroty podskocza do 900-1000 ale caly czas wskazówka drga.
bylem na VAG-u i wyszlo ze czujnik przepustncy pokazuje ze przepustnica jest zamknieta.
Wymienilem czujnik przepustnicy i dalej obroty wartiuja i jest jak bylo wczesniej...Co moze byc jeszcze?
Silnik krokowy?
Czy moze gdzies powietrze zasysa zboku czy cos?
Dziekuje za pomoc.
Problem z obrotami.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
No z obrotow wysokich jak schodzi (na biegu jalowym oczywiscie) to spadaja do np 1000 i sie trzymaja ale lekko faluja te obroty.
A co jeszcze ciekawe. Wczesniej golfik byl zywszy a od kad mam te problemu z tym to klusiowaty troche jest.tydzien temu ladowalem akumulator i przez moment po podlaczeniu spowrotem, golfik odzyskal forme:).Dostal buta ale obroty znow lekko falowaly.Niesttey po przejechaniu 5 km golfik znow oklusiał:(
A co jeszcze ciekawe. Wczesniej golfik byl zywszy a od kad mam te problemu z tym to klusiowaty troche jest.tydzien temu ladowalem akumulator i przez moment po podlaczeniu spowrotem, golfik odzyskal forme:).Dostal buta ale obroty znow lekko falowaly.Niesttey po przejechaniu 5 km golfik znow oklusiał:(