Porada - jak zrobić przyżąd do zdejmowania klamr na łączeniu
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- stonefree
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Porada - jak zrobić przyżąd do zdejmowania klamr na łączeniu
Może się to komuś przyda.
Dzisiaj wyciągałem wydech i zrobiłem przyżądzik do zdejmowania klamer ( tych dwóch w kształcie litery C ).trzeba mieć 2 śruby M12 długości 60 mm, śrubę bez łba M16 długości 100 mm, 2 nakrętki M16, szlifierkę i spawarkę ( a jeszcze lepiej znajomego tokarza - spawacza ). Zamieściłbym rysunek, ale nie bardzo wiem, jak to zrobić ( jak coś mogę wysłać na email ).
Ogólnie przyżąd jest prosty ale działa.Może sie komuś przyda...
Dzisiaj wyciągałem wydech i zrobiłem przyżądzik do zdejmowania klamer ( tych dwóch w kształcie litery C ).trzeba mieć 2 śruby M12 długości 60 mm, śrubę bez łba M16 długości 100 mm, 2 nakrętki M16, szlifierkę i spawarkę ( a jeszcze lepiej znajomego tokarza - spawacza ). Zamieściłbym rysunek, ale nie bardzo wiem, jak to zrobić ( jak coś mogę wysłać na email ).
Ogólnie przyżąd jest prosty ale działa.Może sie komuś przyda...
Re: Porada - jak zrobić przyżąd do zdejmowania klamr na łącz
Litości.................... jak to wyglądastonefree pisze: przyżądzik
Ostatnio zmieniony czw mar 01, 2007 21:17 przez zodiak, łącznie zmieniany 1 raz.
Zagazowany KR już sprzedany :( , teraz jeżdzi się ABFem :) Abf czyli Abfahrt
Nad ranem:
-żona :gdzie byłeś mordo?!!
-on : na Fylypynach.
Nad ranem:
-żona :gdzie byłeś mordo?!!
-on : na Fylypynach.
www.so.pwn.pl
stonefree, ja wiem o co Ci chodzi. Mam gdzies jeszcze taki przyrzad robiony na potrzeby Jetta Mk2 1P syncro. Jak chcesz to wyslij foto na inek01@o2.pl a ja pozniej wrzuce go do posta...
Z tego wszystkiego, az sam sie zakrecilem i zle napisalem. Jez zmienieone
stonefree, ja wiem o co Ci chodzi. Mam gdzies jeszcze taki przyrzad robiony na potrzeby Jetta Mk2 1P syncro. Jak chcesz to wyslij foto na inek01@o2.pl a ja pozniej wrzuce go do posta...
Z tego wszystkiego, az sam sie zakrecilem i zle napisalem. Jez zmienieone
Ostatnio zmieniony czw mar 01, 2007 21:23 przez inek01, łącznie zmieniany 1 raz.