nawiew nie dziala! wogole!
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
nawiew nie dziala! wogole!
Jakis czas temu przestal dzialac mi nawiew po jakims czasie znowu zaczął dzialac ale dzis znowu przestal ta blaszke ostatnio wyginalem jakies 3 tygodnie temu. Wiem ze bylo, ale szukaj mi nie dziala! nie wiem czemu moge szukac tylko po autorach a nie po tematach:/
- piotrek1313
- Użytkownik
-
- Nowicjusz
jeżeli masz na mysli blaszkę w pokrętle to włączania wentylatora to jest niestety czesta przyczyna że wentylator nie działa, spróbuj ją jeszcze raz podgiąć tak by miała znowy styk i zobacz czy wentylator zacznie działac, jeżeli nie to trzeba bedzie szukac dalej - bezpiecznik, silnik do sprawdzeniaspider1987 pisze:przestal ta blaszke ostatnio wyginalem jakies 3 tygodnie temu.
[ Dodano: 07-02-25, 17:15 ]
dmuchawa znajduje sie po prawej str. deski rozdzielczej, trzeba zdemontować prawą osłonę pod deską, trzeba odpiąć keble idące do dmuchawy i odblokować zatrzask i obrócić dmuchawę w kierunku kierownicy i wyjąć ją
...
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
tu masz obiecane foty --
najpierw musisz zdemontować prawą osłonę
jak sie schylisz to zobaczysz osłonę(nr.9) a za nią jest wentylator (nr. 1 nr. schemacie)
odłączasz wtykę od dmuchawy zwalniasz zaczep i przekręcasz dmuchawę zgodnie ze strzałką i gotowe - dmuchawa jest twoja
montaż w odwrotnej kolejności
najpierw musisz zdemontować prawą osłonę
jak sie schylisz to zobaczysz osłonę(nr.9) a za nią jest wentylator (nr. 1 nr. schemacie)
odłączasz wtykę od dmuchawy zwalniasz zaczep i przekręcasz dmuchawę zgodnie ze strzałką i gotowe - dmuchawa jest twoja
montaż w odwrotnej kolejności
...