temat był juz poruszany ale ja mam taki problem posiadam instalacje lpg silnik 2,0 2E i od pewnego czasu na benzynie silnik trzęsie się czuć paliwo w spalinach i kopci resetowałem komputer dawało efekt do momentu wyłączenia stacyjki nie jeździłem w tym czasie na lpg
pojechałem do gazowników sprawdzili instalację lpg była ok stwierdzili że na wtyczce do kmputera sam. brak stałego zasilania pamięci po przekręceniu kluczyka jest zasilanie czy jest to możliwe i jaka może być tego przyczyna to tak jakby komputer cały cczas się resetował sprawdzałem bezpieczniki i są ok.
reset komputera brak stałego zasilania
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
Stanisław Fiute
- Nowicjusz

- Paweł Marek
- V.I.P.

Troszkę inaczej. Stanisław podaj czy masz wtrsykiwacz rozruchowy czy nie bo są różnice, albo chociaż rocznik auta. W każdym razie na styk 23 plus idzie po włączeniu zapłonu, a stały plus idzie na pin 4. Pin 21 to jest ekran od kabli sondy.
[ Dodano: Sob Lut 24, 2007 11:54 am ]
[ Dodano: Sob Lut 24, 2007 11:54 am ]
czemu tego nie poprawili skoro zdiagnozowali.Stanisław Fiute pisze:brak stałego zasilania
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
-
Stanisław Fiute
- Nowicjusz