Problem z holowaniem

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
SaSIaT
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Problem z holowaniem

Post autor: SaSIaT » pn lut 19, 2007 18:20

mam taki problem autko mi sie zapsuło i jak zabierałem sie do holowania okazało sie że nie mam zaczepu holowniczego(tej śróby ) żaby zapiąć line. Możecie mi powiedzieć jak moge zholowac auto bez zniszczenia zderzaka?? albo gdzie na szybko dostać taki zaczep?

Obrazek
Naprawa, przebudowy, usprawnienia samochodów VAG Śląsk/Świętochłowice (VW Golf, Vento, Audi 80,90) SWAP, modyfikacje silników(1.6TD, 1.8 mono, VR6) zawieszenia, elektryka, Car audio, dużo części i masz jakąś wizje swojego samochodu pisz na PW

Awatar użytkownika
jawel
Użytkownik
Użytkownik

Post autor: jawel » pn lut 19, 2007 18:32

Bez tego ucha chyba nie zaholujesz auta. Do kupienia na allegro. pożycz od kogoś

[ Dodano: 19 Lut 2007 17:33 ]
Jak byś kupował to sprawdź jaki masz gwint prawy czy lewy

one loVWe

Awatar użytkownika
Thomas_07
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Post autor: Thomas_07 » pn lut 19, 2007 18:33

Najlepiej to pożyczyć od kogoś i dać do tokarza to dorobi. :bigok:

Awatar użytkownika
SaSIaT
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: SaSIaT » pn lut 19, 2007 19:29

Pożyczyc nie miałem od kogo ale poradziłem sobie:D zapiołem line o belke pod silnikiem tak żeby nie zaczepić o stabilizator i jakoś wytrzymało;) teraz musze tylko dorobić dla siebie na wszelki wypadek

Obrazek
Naprawa, przebudowy, usprawnienia samochodów VAG Śląsk/Świętochłowice (VW Golf, Vento, Audi 80,90) SWAP, modyfikacje silników(1.6TD, 1.8 mono, VR6) zawieszenia, elektryka, Car audio, dużo części i masz jakąś wizje swojego samochodu pisz na PW

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”