Wycieraczki po spryskaniu szyby przecierają tylko raz???

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
PinkFloyd
Lord GTI
Lord GTI

Wycieraczki po spryskaniu szyby przecierają tylko raz???

Post autor: PinkFloyd » ndz lut 11, 2007 19:23

Nie mogę sobie przypomniec czy w MK III po spryskaniu szyby tylko naciskając raz spryskanie wycieraczki przecierają ją tylko raz czy powinny 3 razy ????Jezeli powinna 3 razy to pewnie wina przekaźnika ????? Cz czegoś innego??? Poza tym chodzą ok. Podoba mi sie w MK IV ze jak sie spryska szybe wycieraczka przetrze ją 3 razy potem po 5 sekundach jeszcze raz. Da rade cos takiego zrobic w MKIII???? Ostatnie pytanie, czy w MKIII z podgrzewaniem dysz spryskiwaczy są podgrzewane tylko dysze czy cos innego??? Myslałęm o ich podmianie, poniewaz w MKIV fajnie rozpryskuja sie po całej szybie a w MKIII leją punktowo, ale czy jak zmienie je od MKIV to wtedy chyba nie będą podgrzewane???? Dzięki :grin:

Awatar użytkownika
miś fazi
_
_

Post autor: miś fazi » ndz lut 11, 2007 19:41

u mnie w MK3 jest tak ze jak krótko prysne na szybe to machnie jeden raz a jak potrzymam dłuzej to macha trzy razy

[ Dodano: 11 Lut 2007 18:43 ]
a co do podgrzewania dysz to grzeją cały czas jak zapalisz auto , u mnie nie są podpięte pod nic , ale nie ma problemu z podpięciem np. do tylnej szyby

Awatar użytkownika
inek01
Lord GTI
Lord GTI

Post autor: inek01 » ndz lut 11, 2007 20:08

miś fazi pisze:a co do podgrzewania dysz to grzeją cały czas jak zapalisz auto
Dokladnie grzeja po wlaczeniu zaplonu :)

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”