problem gdzie jest gniazdo diagnostyczne
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
problem gdzie jest gniazdo diagnostyczne
mam golfa z 93r 2.0 gti 8v i nie moge znaleść gniazda diadnostycznegoOBD jeszcze niema czy do diagnostyki służą te dwie małe kostki pod zaślepkami w konsoli środkowej?
więcej powera
Re: problem gdzie jest gniazdo diagnostyczne
gniazdo jest w miejscu nad zapalniczką wyjmij popielniczkępaoloz pisze:mam golfa z 93r 2.0 gti 8v i nie moge znaleść gniazda diadnostycznegoOBD jeszcze niema czy do diagnostyki służą te dwie małe kostki pod zaślepkami w konsoli środkowej?
i przesuń w lewo taki plastikowy prostokąt/klapkę nad zapalniczką tam jest gniazdo
albo lekko podważ tą klapkę tam pod nią ujawni Ci się te złącze
a w tym temacie masz rysunek umieszczony przeze mnie, gdzie to szukać
remontuję, buduję łodzie, kajaki, canoe i jachty np. Mazurek650 -proszę pytać :)
Sharan - AFN
Sharan - AFN
dzięki za info , wszystkiego czlowiek nie wie i całe życie sie uczyrydzu pisze:RobertP, gnizado o któym piszesz to tylko w samochodach po 94 roku. Wcześniejsze roczniki ( a taki ma nasz kolega) mają dwie kostki scowane za zaślepkami obok przycisku ogrzewania tylniej szyby.
nie miałem w ręku z takiego rocznika a kuzyniak ma z 94 mk3 wiec pomyślałem
że jest dokłądnie tak samo,
jeszcze raz dzięki i dla mnie za informację przyda sie na przyszłość !
stawiam piwo ! chyba wpadnie wpadniesz w wolnej chwili?
remontuję, buduję łodzie, kajaki, canoe i jachty np. Mazurek650 -proszę pytać :)
Sharan - AFN
Sharan - AFN
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer