Praca wycieraczek
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Praca wycieraczek
Panowie mam pytanie odnośnie pracy wycieraczek, na najwolniejszym biegu czyli tym z przerywaczem moje wycieraczki pracują raz szybciej a raz przerwy są dłuzsze,np. raz włącze to przerwa w pracy wynosi 1 sek., wyłącze i włącze drugi raz to przerwa wynosi juz jakies 6-7 sek a czasem nawet dłuzej. Nie jest tak zawsze czasami jedno wyłączenie nic nie zmienia, a np. musze to zrobic trzy razy? Nie wiem czemu to tak sie zmienia, gdzies czytałem ze jest cos takiego jak programowana praca wycieraczek, wiecie na czym to polega??
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer
Witam.
U mnie podobnie. Czasem co pół ekuncy, a czasem co 2-4 sekundy. Nie znalazłem jakiejś logiki w tm szczerze powiem, ale zauważyłem, że częściej włączają się na większą częstotliwość, kiedy przełączam z pozycji ciągłej pracy
jeśli rzeczywiście jest taka możliwość, to napewno coś jest w instrukcji obsługi, tu na forum (chyba w FAQ) jest zeskanowana. Jakoś nie chcialo mi się zaglądać Specjalnie mi to nie przeszkadza, ale też mnie ciekawi czemu tak sie dzieje
Pozdrawiam.
U mnie podobnie. Czasem co pół ekuncy, a czasem co 2-4 sekundy. Nie znalazłem jakiejś logiki w tm szczerze powiem, ale zauważyłem, że częściej włączają się na większą częstotliwość, kiedy przełączam z pozycji ciągłej pracy
jeśli rzeczywiście jest taka możliwość, to napewno coś jest w instrukcji obsługi, tu na forum (chyba w FAQ) jest zeskanowana. Jakoś nie chcialo mi się zaglądać Specjalnie mi to nie przeszkadza, ale też mnie ciekawi czemu tak sie dzieje
Pozdrawiam.
witam,
tutaj jest wszystko wyjaśnione: http://vw2.info/galerie/mk3/Data/page.htm?56,0
jest to bardzo fajna opcja w samochodach grupy vag
Pozdrawiam
tutaj jest wszystko wyjaśnione: http://vw2.info/galerie/mk3/Data/page.htm?56,0
jest to bardzo fajna opcja w samochodach grupy vag
Pozdrawiam
praca wycieraczek
No popatrz,a ja myślełem ze mój golfik mnie już niczym nie zaskoczy a tu taka niespodzianka:) żeczywiście bardzo pomysłowe i wygodne rozwiązanie, te szwaby to mają jednak łeb. Zastanawiam sie ile jeszcze jest rzeczy o których nie wiem w MKIII Dzięki wielkie za pomoc.
pozdrawiam
pozdrawiam
[GOLF3] Wycieraczki
Witam chłopaki,
Wiecie ja mam to samo:). Kurde nie moge tej stronki otworzyc od Ciebie kijannaa
Wiecie ja mam to samo:). Kurde nie moge tej stronki otworzyc od Ciebie kijannaa
Tynek