witam
przywalilem swoim golfem w slupek i mam do wymiany miedzy innymi przedni zderzak.
i dlatego mam pytanie czy ktos montowal zderzak kupiony w sklepie tak zwany podrobka?
koszt takiej podrobki jest niewielki, ale slyszalem ze ciezko go spasowac. ponoc sie wygina i odstaje a otwory w ogole nie pasuja. a moze szykac orginalnego na szrocie?
pozdrawiam
Wymiana zderzaka w MK3
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
Porownaj ceny uzywek i tej podrobki. Ja bylby za ta pierwsza opcja. Jesli masz czarne zwykle to uderz w slupek drugim zderzakiem i kup uzywki w kolorze auta.
Pozdro
Gitner
Pozdro
Gitner
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Re: Wymiana zderzaka w MK3
ja kupiłem podróbkę koszt za nowy ok 170 a używka full kompletny nawet i 400 z halogenamigregorycbr pisze:i dlatego mam pytanie czy ktos montowal zderzak kupiony w sklepie tak zwany podrobka?
koszt takiej podrobki jest niewielki, ale slyszalem ze ciezko go spasowac. ponoc sie wygina i odstaje
i przełącznikiem (tak chcęli na szrtocie), kupiłem podróbę oczywiście bo nowa
ale powiem tak że pasowała jak trzeba ale plastik z jakiego jest wykonany
to jest gorszy niż chińskie dziecięce zabawki, przy pierwszym kontakcie
spodem zderzaka z krawężnikiem, pękł jak trzeba i później znowu gdzieś
coś dotknąłem i znowu pękła a zimą tym bardziej strzela tylko go puknij
mocniej, a tyłem wjechałem w twardą zaspę i trzyma się jakby był nowy
więc sam zdecyduj czy chcesz nowy chiński plastik który w zime po byle dotknięciu
zaspy będzie pękał czy używany i plastyczny uzywany zderzaczek
remontuję, buduję łodzie, kajaki, canoe i jachty np. Mazurek650 -proszę pytać :)
Sharan - AFN
Sharan - AFN
-
- Nowicjusz