"silnik krokowy"
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
"silnik krokowy"
Witam, czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć (tak łopatologicznie) gdzie w mk3 z silnikiem 1.8 ABS znajduje się "silniczek krokowy" ???
Auto zaczyna tracić wolne obroty i kolega podpowiedział mi, żebym przeczyścił krokowca. No dobra, przeczyszczę tylko gdzie on jest ???
Dzięki za wszelką pomoc.
Pzdr Artur
Auto zaczyna tracić wolne obroty i kolega podpowiedział mi, żebym przeczyścił krokowca. No dobra, przeczyszczę tylko gdzie on jest ???
Dzięki za wszelką pomoc.
Pzdr Artur
Witam. Jezeli to jest silnik krokowy to powiedcie mi co to za ustrojstwo co mam u siebie w aucie bo byłem przekonany że to jest "krokowy" ale jakoś inaczej wygląda niż na tej fotcedziejo pisze:[url=http://images14.fotosik.pl/64/878753ced8603bf0m.jpg]Obrazek[/URL]
tak on wygląda jak patrzysz od przodu mono wtrysku jest kostka przyłączeniowa
to ja mam do Was pytanie ten zawór powietrza dodatkowego czyściłem i teraz mam taką opcję że jak stoi na biegu jałowym to na benzynie ma ok 1200 1300 obrotów a na gazie ok 1000 co to może byc byłem na kompie nie mam błędów teoretycznie jest wszystko ok a obroty są takie jakie są
co to może byc
jeśli wiecie oczywiście
co to może byc
jeśli wiecie oczywiście
Oświetlenia, doradzę, załatwię......
może się przydam
może się przydam
sprawdzę ale byłem w firmie co się tym zajmują i wszystko jest z nim ok
zresztą on jest inny od wszystkich tj zawór powietrza od rolls roysa 6,5 l mam silnik add tj mexico
może jeszcze dam aby mi sprawdzili czy nie łapie gdzies powietrza lewego ...co o tym sadzisz ??\
zresztą on jest inny od wszystkich tj zawór powietrza od rolls roysa 6,5 l mam silnik add tj mexico
może jeszcze dam aby mi sprawdzili czy nie łapie gdzies powietrza lewego ...co o tym sadzisz ??\
Oświetlenia, doradzę, załatwię......
może się przydam
może się przydam