[MK3]WZOCNIENIE CZOLOWE

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Spab

[MK3]WZOCNIENIE CZOLOWE

Post autor: Spab » wt sty 16, 2007 13:39

Witam
Czy ktos mi doradzi...Chodzi o to ze mialem maly Umfal;)Musialem wymianic cale wzmocnienie czolowe w omim golfie....
Kolega mial na zbyciu za nie duze zlotowki wzmocnienie od MK3 jedynym mankamentem bylo to ze nie pamietal z czego bylo w sensie czy z VR6 czy ze zwyklego modelu....
Ale myslac o tym ze jest to scianka na dwa ventylatory to doszlismy do wniosku ze to musi byc albo z VR6 albo z wersji z klima;)
A tu klops bo kupilem chlodnice od VR6 a ona tam sie niechce wpasowac???

Doradcie co to moze byc???Z czego bedzie tam chlodnica pasowala??

Awatar użytkownika
Adamtd
VW Baron
VW Baron

Post autor: Adamtd » wt sty 16, 2007 13:50

Spab, po pierwsze to wypada mieć chłodnice przeznaczoną do Twojego silnika, bo albo będzie niedogrzany, albo się zagotuje
Może zmierzysz rozstaw pod chłodnice, a potem dopasujesz wymiar z katalogu - nie kupuj nic na pałę

jest już nas troje i dlatego nie mam czasu odwiedzać formu.....

Spab

Post autor: Spab » wt sty 16, 2007 15:27

Dzieki w sumie dobry pomysl....
Ale powiedz przez chwile mozna polatac na powiedzmy mniejszej bo mam moto 2.0 16v a chcem wsadzic od 1.8....Tak zeby z warsztatu na hacjente podjechac
spab

Awatar użytkownika
Adamtd
VW Baron
VW Baron

Post autor: Adamtd » wt sty 16, 2007 15:30

Spab pisze:Ale powiedz przez chwile mozna polatac na powiedzmy mniejszej bo mam moto 2.0 16v a chcem wsadzic od 1.8....Tak zeby z warsztatu na hacjente podjechac
Ale bardzo delikatnie. Może tylko poprostu cześciej właczać się wentylator, ale przezorny zawsze ubezpieczony :grin:

jest już nas troje i dlatego nie mam czasu odwiedzać formu.....

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”