centralny zamek centralka
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
centralny zamek centralka
Witam
Kolega posiada Golfa 3 GT z seryjnym centrlanym zamkiem na pilota. Przestal mu sie zamyka i otwierac z pilota natomiast z kluczyka wszystko dziala ok. Moje pytanie jest takie: gdzie znajduje sie centralka od zamka przypomne ze jest to seryjny zamek.
Z gory dziekuje za odpowiedz.
Pozdrawiam
Maciej
Kolega posiada Golfa 3 GT z seryjnym centrlanym zamkiem na pilota. Przestal mu sie zamyka i otwierac z pilota natomiast z kluczyka wszystko dziala ok. Moje pytanie jest takie: gdzie znajduje sie centralka od zamka przypomne ze jest to seryjny zamek.
Z gory dziekuje za odpowiedz.
Pozdrawiam
Maciej
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer
djroman, Po 1 wymienić baterię.
Po 2. Jeśli bateria wymieniona, to ZAKODOWAĆ PILOTA. W Ibizie robilem to tak:
1. włącz i wyłącz zapłon
2 wyjmij klucz.
3. wciśnij na kluczu klawisz zamykania
4. trzyyyyyymaj go.........
5. ......w międzyczasie 3 razy naciśnij przycisk otwierania.
6. Samochód powinien zareagować zamknięciem i otworzeniem zamka.
Jeśli nie to powtórzyć. Jeśli dalej nie, to potraktować przyciski odwrotnie (ale chyba dobrze pamiętam) Ibiza 1999-2002
Pozdrawiam.
[ Dodano: 15 Sty 2007 18:39 ]
P.S, jeśli w MK3 jest inaczej, to czekamy na opinie
[ Dodano: 15 Sty 2007 18:41 ]
Po 2. Jeśli bateria wymieniona, to ZAKODOWAĆ PILOTA. W Ibizie robilem to tak:
1. włącz i wyłącz zapłon
2 wyjmij klucz.
3. wciśnij na kluczu klawisz zamykania
4. trzyyyyyymaj go.........
5. ......w międzyczasie 3 razy naciśnij przycisk otwierania.
6. Samochód powinien zareagować zamknięciem i otworzeniem zamka.
Jeśli nie to powtórzyć. Jeśli dalej nie, to potraktować przyciski odwrotnie (ale chyba dobrze pamiętam) Ibiza 1999-2002
Pozdrawiam.
[ Dodano: 15 Sty 2007 18:39 ]
P.S, jeśli w MK3 jest inaczej, to czekamy na opinie
[ Dodano: 15 Sty 2007 18:41 ]
czyli sama centralka jest OKdjroman pisze:z kluczyka wszystko dziala
- Paweł Marek
- V.I.P.
Podobno byly Mk3 z fabrycznym centralem na pilota. W ETCE kiedys mi sie rzucilo w oczy...djroman pisze:Podobno wszystko jest seryjne, nic nie dostawiane.
Tylko to bylo chyba w ostatnich latach.
BTW Ktory rok produkcji tego Golfa ?
[ Dodano: Pon Sty 15, 2007 19:21 ]
Cosik takiego. Od roku modelowego 97'. We wczesniejszych nie ma tej pozycji.
Mam troche wiecej informacji. To jest faktycznie golf z 97roku ale wedlug mnie to nie jest fabryczne sterowanie. Na pompce od centralnego znajduje sie jakis dostawiany modul owiniety w biala gabke:) z tego co widze to wychodza z niego kable i wyrazie widac dipswitch z czterema przelacznikami. Wiecej nie rozkminialem bo padal deszcz. Dziekuje wszysktim za rady jak rozkminie co jest nie tak dam znac.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
witam mam problem chce kupis centralke do golfa 3 centralny pneumatyczny ale nie wiem jak to bedzie bo slyszalem ze w drzwiach kierowcy niema silownika i bez zakupu elektrycznego sie nie obejdzie zeby zamykac z pilota czy to prawda moze macie jakas wiedze na ten temat??za odp dzieki http://moto.allegro.pl/item523405408_st ... uczyk.html to jest ta centralka
bombel