Jaka jest niby roznica w grocie zwyklego klucza i klucza z immo ?
Dorabial ktos z Was ostatnio ? Jak sie przedstawiaja ceny ?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
A sorka - zrozumiałem, że kupujesz u niego surówkę. Ale skoro tak to rzeczywiście drogo. Tak jak napisałeś - facet chce zedrzeć i tyle...inek01 pisze:Ja du daje przeciez scyzoryk z grotem surowka. Wystarczy tylko dociac, wiec czemu chce zedrzec 50zl ?GSOWIEC pisze:50 zł gościu liczy za surówkę z kostką w środku. Za 20-30 zł dałby Ci surówkę nierozbieralną. Po prostu surówka z "hardware'm" do immo jest droższa.
Pokazalem mu ori kluczyk i scyzoryk z grotem surowka, wiec chyba zrozumial o co chodzi...Thug77 pisze:może sie poprostu z typem w punkcie nie dogadałeś,moze powiedział ci 50 za cały kluczyk z docięciem bez kodowania
Pojechalem. Drugi zamkniety (sprobuje jutro). Wyobrazcie sobie ze sa tylko dwa w miescieThug77 pisze:jedż poprostu do innego punktu i zapytaj
Dzieki.pszczyna pisze:Znajomy za docięcie pobiera 20zł , celowo zadzwoniłem z pytaniem
Zwykly czy z immo ? W sumie chyba nie powinno byc roznicy (pomijajac kwestie kodowania) ale wg "fachmana" - bohatera mojego tematu, roznica jest.Atomic10 pisze:Pojechałem do pierwszego lepszego punktu w super markecie dałęm im juz nowy kluczyk i stary na wzróc kolo 3 min roboty i 15zł A ze miaęłm dwa to po 10zł sobie policzył
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 67 gości