problem z weżykami powietrznymi ??

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

grybam
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

problem z weżykami powietrznymi ??

Post autor: grybam » ndz gru 24, 2006 17:28

panowie gdzie w moim silniku maja byc popodlaczane wezyki w ktorych jest cisnieni bo mam je po odlaczane i niewiem ktory gdzie moze to jest przyczyna szarpania silnika bo kiedy wylaczy sie ssaie to silnik ma troche nirowne obroty i szarpie mialem jechac na VAGa do warsztatu ale nikt niema czasu a wlasnie mechanik powiedzial ze to moze byc przyczyna prosze o podpowiedz gdzie ktory ma byc wpiety pozdro

Awatar użytkownika
Paweł Marek
V.I.P.
V.I.P.

Post autor: Paweł Marek » ndz gru 24, 2006 19:07

Zaznacz na tej fotce o który ci mniej więcej chodz.
Obrazek

Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.

grybam
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Post autor: grybam » ndz gru 24, 2006 19:48

nienie niechodzi mi o te weże tylko te cienkie ktore zasysaja powietrze np te 2 ktore wychodza z pokrywy filtra powietrza na foto ktore załaczyles i ida za silnik oraz te z prawej strony silnik zielony i bialy gdzie maja byc podlaczone ?

Awatar użytkownika
Paweł Marek
V.I.P.
V.I.P.

Post autor: Paweł Marek » ndz gru 24, 2006 20:03

Kurcze ciemno już i wigilia :) Jeden z tych od pokrywy idzie w tył i dół do dolnej części obudowy filtra. Drugi za zespół wtryskowy do białego trójniczka, dalej od trójniczja jeden do takiej metalowej puszeczki drugi chyba do króćća przy wtrysku. Zielony i biały nie kumam, chodzi o te od zbiornika węgla? Dokładnie nie pamietam, jutro zajrze jak nikt ci nie odpowie.

Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.

grybam
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Post autor: grybam » ndz gru 24, 2006 20:06

ok super zajrzyj jutro i mi odpisz bo wlasnie jeden mi lata luzno i jedno gniazdo mialem zaslepione wywalilem zaslepke i wlozylem go tam niwiem czy dobrze zrobilem bo stan sie pogorszyl a nie powinien on chyba latac luzno pozdro w takim razie i czekam na posta jutro :)

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”