[mk3] podpiecie ogrzewaczy lusterek
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[mk3] podpiecie ogrzewaczy lusterek
witam
jak mam sobie poradzic z podpieciem kabelkow od tych ogrzewacz? chodzi mi o to czy istnieje jakis zastepczy guzik na panelu pod radiem? mam tylko ogrzewanie tylnej szyby. czy moge dokupic taki guzik lub ew. zamiennik....?
jak mam sobie poradzic z podpieciem kabelkow od tych ogrzewacz? chodzi mi o to czy istnieje jakis zastepczy guzik na panelu pod radiem? mam tylko ogrzewanie tylnej szyby. czy moge dokupic taki guzik lub ew. zamiennik....?
Nie ma tego dobrego, co by na zle nie wyszlo...
Pan instruktor nauki jazdy :bigok:
- pszczyna
- VWGolf.pl Killer

- Kontakt:
Ostatnio temat był szeroko wałkowany a ty sobie życie zatruwasz!!!!!! , jak świat -światem zazwyczaj wszyscy producenci samochodów lusterka podłączają wraz z tylna szybą [ są nieliczne wyjątki iż jest osobny wyłącznik].
Chcesz mieć osobny wyłącznik twoja sprawa, możesz na ten przykład wstawić w zaślepkę dodatkowy lub dokupić drugi od tylnej szyby i mieć do lusterek tylko czy się nie będziesz mylił który załaczasz
Chcesz mieć osobny wyłącznik twoja sprawa, możesz na ten przykład wstawić w zaślepkę dodatkowy lub dokupić drugi od tylnej szyby i mieć do lusterek tylko czy się nie będziesz mylił który załaczasz
wracajac do tematu. chcialbym miec osobny podswietlany wlacznik (ktory juz kupilem) i zamontowalem go w jednej z zaslepek.czytalem ze do tych ogrzewaczy potrzebny jest bezpiecznik, najlepiej 10A, tylko nie wiem jak i gdzie go zamontowac. Na rysunku ponizej przedstawiam jak sie to ma.

czy moze mi ktos pomoc w ktorym miejscu umiescic bezpiecznik i jak to wszystko podpiac? w przelaczniku pierwsze 2 bolce z lewej dzialaja na wl/wyl. a co z 3-m?

czy moze mi ktos pomoc w ktorym miejscu umiescic bezpiecznik i jak to wszystko podpiac? w przelaczniku pierwsze 2 bolce z lewej dzialaja na wl/wyl. a co z 3-m?
Nie ma tego dobrego, co by na zle nie wyszlo...